Een zonnige, zomer incentive reis naar Ibiza

Ibiza: een geweldige bestemming voor uw zonnige, zomer incentive reis

Een aantal weken geleden kreeg ik tijdens mijn rondreis door Europa op Ibiza een aanbod van één van onze leveranciers om een keer een villa ‘uit te proberen’. Hij had namelijk eind augustus nog wel enkele villa’s vrij! Eind augustus… dat was toen hij dit ons vertelde al over twee weken. Daar moesten we wel even over nadenken, aangezien we er net een reis van drie weken door Europa op hadden zitten (Lees: Luzern & Heidelberg, Lugano & Turijn, Monte Carlo, Barcelona, Nice & Dijon). Toch was de verleiding groot en het zou een mooie combi kunnen zijn, aangezien we eind augustus toch nog een vier daagse incentive reis op Ibiza zouden begeleiden. Dus… na een paar dagen nadenken, besloten we om het “gewoon” te doen. Waarom ook niet?! We zouden dan ook meteen weer de leveranciers kunnen bezoeken die we deze zomer nog niet hadden bezocht op Ibiza.

Waanzinnige villa met uitzicht op…

We konden onze oren niet geloven toen we hoorden in welke villa we zouden verblijven. De villa was een villa voor maximaal 20 personen met 2 enorme woonkamers (100m2), 8 slaapkamers (waarvan 2 slaapkamers van 80m2 en jacuzzi), 8 badkamers en een gastenverblijf waar nog twee personen konden verblijven. Het was een waanzinnige villa met grote terrassen, uitzicht op Ibiza stad (dus perfect gelegen) en een zwembad met een afmeting van 15×20 meter….!

Zoals ik in mijn vorige blog reeds schreef zijn villa’s voor groepen een leuk alternatief. Deze villa zou dan ook zeer geschikt zijn voor bedrijven die met een wat kleinere groep (tot 20 personen) in een intiemere setting wensen te verblijven, vergeleken met een hotel. Daarnaast is uiteraard mogelijk om grotere groepen onder te brengen in villa’s wanneer er gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld clusters van villa’s.

Kies eens voor een overnachting in een villa tijdens uw groeps- of incentive reis naar Ibiza.

Het was echt top om dit keer zelf te ervaren hoe het is om in zo’n villa te verblijven. Het was werkelijk fantastisch, de ruimte, het uitzicht en het zwembad. Wat voelden we ons bevoorrecht, met dank aan onze leverancier, waarmee we al jaren zaken doen. We hebben ervan genoten, maar hebben uiteraard ook weer diverse leveranciers bezocht, zo stonden dit keer onder andere het Nobu hotel, Obeach, Casa Colonial, Sa Punta, Es Xarcu en Cas Costas op de planning.

Zalige zomer incentive reis op Ibiza

Op 30 augustus arriveerde een relatief klein incentive groepje. Zij verbleven in het prachtige hotel Corso, tegenover de haven Botafoc. Dus na ons verblijf in de luxe villa kwam dit selecte groepje aan en stonden er hele mooie dagen op de planning. De projectmanagers van goMICE hadden weer een fantastisch programma in elkaar gezet!

Zo verbleef de groep op de dag van aankomst bij Nassau Beach Club. Waar goMICE ervoor had gezorgd dat de groep werd ontvangen als echte VIP’s door: een afgezet deel op het strand, vier mooie grote ligbedden, voldoende parasols en heerlijke drankjes die al klaar stonden om onder het genot van de fijne lounge deuntjes van de beach DJ te nuttigen. Als dat niet optimaal genieten is?! Op de tweede dag werd met een enorme speedboot van 400 pk koers gezet naar Formentera. Op Formentera werd een lunch georganiseerd bij één van de prachtige restaurants die het eiland rijk is.  Na een dag vertoeven op en rondom het water vond ’s avonds een diner bij één van onze hoogstaande leveranciers op Ibiza plaats en werden er verschillende verrassingen tijdens het diner ingebouwd. Het was pure verwennerij en het werd een reis om nooit meer te vergeten!

Een boottocht naar Formentera en relaxen bij een geweldige beach club mogen niet ontbreken tijdens een incentive reis naar Ibiza.

Het was al even geleden dat we een reis mochten begeleiden sinds Corona, maar het was er weer één om trots op te zijn. Niets hebben we aan het toeval overgelaten. Alles klopte en het geeft dan ook een extra fijn gevoel wanneer er direct reacties, zoals onderstaande, van de klant binnenstromen na thuiskomst. Daar worden we altijd zo blij van!

Klant quotes

1: “Onwijs bedankt voor alles!! Echt weer een onvergetelijke reis!”
2:
Super bedankt, ook nu weer iets om nooit meer te vergeten. Super ervaring!”
3:
goMICE het weer was fantastisch! En dan al die verrassingen! Echt geweldig.”

Ook uw volgende groeps- of incentive reis naar Ibiza door goMICE laten organiseren? Wij helpen u graag aan een onvergetelijk reisprogramma met behulp van onze jarenlange ervaring en kennis van de meest bijzondere plekken, fijnste accommodaties, de beste leveranciers en waanzinnige activiteiten.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!