High-End ontmoeten en beleven in Amsterdam

High-End ontmoeten en beleven in Amsterdam

Wilt u uw team of relaties op unieke wijze in de watten leggen, belonen of met elkaar nieuwe plannen smeden voor komende periode op een inspirerende locatie? Maar wilt u gezien de corona-omstandigheden liever niet buiten de landsgrenzen gaan? Wij gaven afgelopen weken al diverse tips over meeting- en eventopties in Limburg en Rotterdam. Maar ook onze hoofdstad Amsterdam biedt unieke, vernieuwende en inspirerende mogelijkheden voor uw bijeenkomst!

Of u nu een zakelijke meeting, een dagje weg, een incentive weekend- of midweek in gedachten heeft… Bij goMICE kijken we ernaar uit om u  onze hoofdstad Amsterdam, op een zeer exclusieve en vernieuwende manier, te laten ontdekken. Wij kennen Amsterdam als geen ander en zullen uw medewerkers of relaties verrassen met een veelzijdig en creatief maatwerk programma. Uiteraard met uw doelen, doelgroep en wensen als uitgangspunt!

Verblijf in een van de meest luxueuze hotels van Amsterdam

Amsterdam telt een groot aantal luxe vier-, vijf- en zelfs zes-sterrenhotels! Deze onderscheiden zich in verschillende opzichten. Ter inspiratie stellen we een paar van deze geweldige hotels aan u voor:

Hard Rock Hotel Amsterdam American

Dit hotel is  gevestigd in een fraai gebouw uit 1902; het waanzinnige pand waar voorheen het American Hotel in huisde. Juist, dat aloude en prachtige pand dat rechtstreeks aan het Leidseplein zit en dat uitpuilt van de historische details. Je waant je in dit chique pand als een echte rockster. You will love it, beloofd!

Hotel Jakarta Amsterdam

Een uniek duurzaam, energieneutraal viersterrenhotel in Amsterdam waar twee werelden samenkomen. Waar vroeger de lijndienst vertrok naar Jakarta, ligt nu een groene oase in het centrum van Amsterdam met een geweldige Skybar. Indonesië was nog nooit zo dichtbij. Reizen naar het buitenland is niet meer nodig, wij hebben de perfecte duurzame bestemming voor u in Amsterdam.

Nhow Hotel Amsterdam RAI

Voor liefhebbers van modern design, onderscheidende programmering  en ‘State-of-the-art’ faciliteiten is een verblijf in het nieuw Nhow Hotel Amsterdam RAI een unieke beleving! De zes individuele kamerontwerpen zijn geïnspireerd door de zes richtingen waarnaar de hoeken van het gebouw wijzen: Zuid, Oost, Noord, Zuidwest, Zuidoost en Noordwest en alle kamers bieden een spectaculair uitzicht over de omgeving!

InterContinental Amstel hotel

Het bekende Amstel Hotel is een vijfsterrenhotel, gekenmerkt door een rijke geschiedenis van oprechte gastvrijheid en uitzonderlijke luxe. Het hotel, met haar unieke ligging aan de Amstel, ontving haar eerste gasten in 1867 en staat sindsdien bekend om haar majestueuze uitstraling en huiselijke warmte. De imposante lobby, historische trap, betoverende kroonluchters en hoge plafonds maken het tot de ware ‘Grande Dame’ van Amsterdam.

Hotel TwentySeven

Een exceptioneel en sensationeel boutique hotel met een eigen sterrenrestaurant, gelegen in het bruisende centrum van Amsterdam. Het hotel heeft een prachtig uitzicht op de Dam en het Rokin. Het unieke hospitality concept van het hotel biedt daarnaast volledig gepersonaliseerde services om aan alle wensen en verlangens van hun gasten te voldoen! Dat is het ontdekken waard!

Wij creëren uw persoonlijke Amsterdam Bucketlist!

Een luxe privéboottocht over de grachten is een must, maar er zijn vele andere luxe activiteiten om in Amsterdam te ondernemen. goMICE stelt de ‘Ultieme Amsterdam Bucketlist’ voor u samen, met exclusieve activiteiten voor een unieke belevenis. Wij selecteren de beste restaurants voor een onvergetelijke lunch en diner. Daarnaast brengen we u de naar de beste SkyBars met prachtig uitzicht over de stad, zoals bijvoorbeeld Capital C, ADAM Toren, Hoogtij of Floor 17 voor de ‘Rooftop Movie Experience’. Van een snelle kop koffie tot uitgebreide cocktails, een 7-gangendiner, groot feest of een exclusief event. Zowel voor kleine als voor grote groepen, uiteraard rekening houdend met de huidige Covid-19 maatregelen, staan wij graag voor u klaar! Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag aan uw perfecte High-End meeting, groepsreis of event  en geven u een nieuwe kijk op Amsterdam!