Hybride en online events

Hoe zorgt u in een tijd waar face to face ontmoeten niet altijd mogelijk is dat u uw relaties en medewerkers toch betrokken en verbonden houdt en u uw boodschap krachtig over de bühne brengt? Door uw ontmoeting van offline naar hybride of online te brengen! 

Hybride en online events die wij organiseren.

Er zijn legio mogelijkheden om uw doelgroepen te ontmoeten in een virtuele omgeving waarin u hen prikkelt, inspireert of informeert. Wilt u dit op professionele wijze neerzetten met de juiste partners en een meeting of event organiseren met impact en resultaat? Dan bent u bij goMICE aan het juiste adres!

Uw ONLINE moment hybride of volledig online

Een uniek event organiseren en een onuitwisbare indruk achterlaten - u krijgt maar een kans

Met de steeds veranderende omstandigheden kan het zijn dat uw meeting of event geen doorgang kan vinden in de geplande vorm. Wij acteren snel om uw boodschap op andere wijze over te brengen en uw doelen toch te kunnen bereiken. Van fysiek naar hybride of naar volledig online, wij denken met u mee in alle mogelijke scenario’s. Denk bijvoorbeeld aan een hybride of online event!

Met onze stretch-methode zorgen wij er daarnaast voor dat u niet alleen dat ene moment top of mind bent door meerdere touch moments in te zetten rondom het ONLINE moment. Door vroegtijdig te beginnen met informeren, prikkelen, activeren of enthousiasmeren blijft u langdurig in contact met uw relaties of medewerkers, ook als u uw meeting of event wat langer uitstelt. Juist in tijden waar mensen behoefte hebben aan extra aandacht of een warm contactmoment, helpt verrassende online- of offline communicatie om uw merk of organisatie op de kaart te zetten.

Houd uw contacten warm met goMICE, ook in corona-tijd. Daag ons uit met uw vraagstuk!

Wij werken voor

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.