Uw jubileum viert u samen, ook nu!

Uw jubileum viert u samen, ook nu!

Viert u binnenkort uw jubileum? Maar heeft u geen idee hoe u dit heugelijke moment kunt vormgeven nu het fysiek ontmoeten van uw medewerkers en relaties niet mogelijk is? Bij goMICE begrijpen wij dat u uw jubileum niet zomaar voorbij wilt laten gaan. Naast dat deze mijlpaal simpelweg het vieren waard is, is dit ook hét uitgelezen moment om uw organisatie flink in de schijnwerpers te zetten, uw waardering te laten blijken aan uw medewerkers en de band met uw relaties en klanten te versterken. Ook in deze bijzondere tijd kunt u uw jubileum(jaar) op een onvergetelijke manier inrichten, want uw jubileum viert u samen, ook nu!

Hieronder geven wij u graag een aantal tips voor het online of live vieren van uw jubileum(jaar).

Uw jubileum in 2021 of 2022? Start now, travel later!

Samen ontspannen genieten van de behaalde successen én vooruitkijken naar een mooie, gezamenlijke toekomst. Een jubileumreis is een ervaring die iedereen binnen uw bedrijf nog lang zal bijblijven. Plan daarom nu alvast uw jubileumreis voor eind 2021 of in 2022 en wij zorgen met behulp van onze Stretch-methode voor een uniek en interactief communicatietraject in de aanloop naar, tijdens en na uw reis. Hiermee wordt het daadwerkelijke reismoment “verlengt” door ver van tevoren te beginnen uw doelgroep te activeren, informeren en enthousiasmeren. Uw jubileumreis wordt hierdoor een gebeurtenis waar men naartoe leeft, optimaal van kan genieten en vervolgens nog lang aan terug zal denken.

Een feestelijk jubileumevent dit najaar?

Wie jarig is trakteert! En geeft een feestje! Zodra de richtlijnen dit weer toelaten doet u dit uiteraard het liefste live! Breng uw medewerkers of relaties samen tijdens een onvergetelijk evenement in Nederland of desgewenst op een bijzondere locatie in het buitenland. Zet uw belangrijkste stakeholders in het zonnetje, want het behalen en vieren van bijzondere mijlpalen doet u niet alleen.

Gelden er dan nog beperkingen in het aantal personen dat mag samenkomen, dan maken we er meerdere intieme exclusieve – of hybride events – van. En het mooiste is: u kunt nu al beginnen met digitaal of offline te prikkelen, informeren en betrekken. U hoeft dus niet te wachten om de slingers op te hangen en iedereen nu al mee te laten vieren!

Uw online jubileumevent online

Ook in een volledige online omgeving is het mogelijk om flink uit te pakken en uw doelgroep op een unieke manier te verrassen, verbinden en te belonen! Van een exclusief uitnodigingstraject en de invulling van het eventprogramma, tot het feestelijke proostmoment, live entertainment, luxe borrelboxen aan huis en een spetterende aftervideo om te delen met de buitenwereld.

Dit online moment kan ook een opstap zijn naar een hybride of live moment later dit jaar. Wij denken in (creatieve) mogelijkheden en brainstormen dus graag met u mee om van uw jubileumjaar, ook in 2021, een onvergetelijk feestjaar te maken!

Vier uw jubileum het hele jaar met de goMICE Stretch-methode!

Een jubileum is meestal geen eenmalig iets, het is vaak een jaar dat bol staat van evenementen en aandachtmomenten. Met onze Stretch-methode kunt u uw LIVE of ONLINE moment uitbreiden van één event tot een compleet jubileumjaar, waarin u continu alle doelgroepen prikkelt. Ook kunt u gebruik maken van onze digitale tools, om uw doelgroepen te verbinden, inspireren en enthousiasmeren. Zo zorgt u voor maximale betrokkenheid tijdens uw bijzondere jubileumjaar!

Meer weten over wat goMICE voor u kan betekenen rondom uw onvergetelijke jubileumjaar of een vrijblijvende sparringsessie inplannen? Twijfel niet en neem contact met ons op.