Header
Header

Hoe viert u uw bedrijfsjubileum in 2024?!

Uw bedrijfsjubileum viert u samen!

Viert u binnenkort uw bedrijfsjubileum? Maar heeft u geen idee hoe u dit heugelijke moment kunt vormgeven? Bij goMICE begrijpen wij dat u uw jubileum niet zomaar voorbij wilt laten gaan. Naast dat deze mijlpaal simpelweg het vieren waard is, is dit ook hét uitgelezen moment om uw organisatie flink in de schijnwerpers te zetten, uw waardering te laten blijken aan uw medewerkers en de band met uw relaties en klanten te versterken. Want uw jubileum(jaar) viert u samen, juist na deze bijzondere periode!

Wij geven u in deze e-news een aantal tips voor het live of online vieren van uw jubileum(jaar)!

Wilt u na het lezen van deze E-news weten wat goMICE voor u kan betekenen om er samen een onvergetelijk jubileumjaar van te maken? Plan dan vandaag nog een vrijblijvende sparringsessie in.

In 2024 uw jubileum? Start now, travel later!

Samen ontspannen genieten van de behaalde successen én vooruitkijken naar een mooie, gezamenlijke toekomst. Een jubileumreis is een ervaring die iedereen binnen uw bedrijf nog lang zal bijblijven!

Plan daarom nu uw jubileumreis voor 2024 of alvast voor volgend jaar en wij zorgen met behulp van onze Stretch-methode voor een uniek en interactief communicatietraject in de aanloop naar, tijdens en na de reis. Hiermee wordt het daadwerkelijke reismoment “verlengd” door ver van tevoren te beginnen met uw doelgroep te activeren, informeren en enthousiasmeren. Uw jubileumreis wordt hierdoor een gebeurtenis waar men naartoe leeft, optimaal van kan genieten en vervolgens nog lang aan terug zal denken!

Een jubileumreis is een ervaring die iedereen gegarandeerd zal bijblijven!

In 2024 een feestelijk bedrijfsjubileumevent?

Wie jarig is trakteert! En geeft een feestje! Breng uw medewerkers of relaties samen tijdens een onvergetelijk evenement in Nederland of op een bijzondere locatie in het buitenland. Zet uw belangrijkste stakeholders in het zonnetje.

En u hoeft niet te wachten om de slingers op te hangen tot het jubileumevent zelf. U kunt de genodigden nu al mee laten genieten door hen op een feestelijke manier te verrassen of te enthousiasmeren. goMICE denkt desgewenst met u mee voor een passend thema om uw jubileum(jaar) nog meer kracht bij te zetten.

Dit najaar of in 2022 een feestelijk event ter gelegenheid van uw bedrijfsjubileum?

Vier uw jubileum het hele jaar met de goMICE Stretch-methode!

Een jubileum is meestal geen eenmalig iets, het is vaak een jaar dat bol staat van de evenementen. Met onze Stretch-method kunt u uw LIVE moment uitbreiden van één event tot een compleet jubileumjaar, waarin u continu alle doelgroepen prikkelt. Ook kunt u gebruik maken van onze digitale tools, om uw doelgroepen te verbinden, inspireren en enthousiasmeren. Zo zorgt u voor maximale betrokkenheid tijdens uw bijzondere jubileumjaar!
Hoe viert u uw bedrijfsjubileum in 2024?!

Meer weten over wat goMICE voor u kan betekenen rondom uw onvergetelijke jubileumjaar of een vrijblijvende sparringsessie inplannen? Twijfel niet en neem contact met ons op!

Update: Dit blog verscheen voor het eerst op 19 oktober 2021 en werd op 04 oktober 2023 geactualiseerd met nieuwe informatie.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!