Header
Header

Meetings

Een meeting laten organiseren die gegarandeerd zorgt voor resultaat? Wij van goMICE hebben de ervaring, kwaliteiten en vooral het enthousiasme om voor jouw meeting de perfecte locatie te vinden en naar jouw wensen in te richten.

Meetings

De meetings die wij organiseren.

Een meeting kan verschillende doeleinden hebben. Het ene moment organiseer je een meeting op locatie met je managementteam, het andere moment laat je een complete afdeling bijspijkeren.

goMICE - Meetings

Maatwerk op locatie voor al jouw meetings

Een meeting kan verschillende doeleinden hebben. Het ene moment organiseert je een meeting op locatie met jouw managementteam, het andere moment laat je een complete afdeling bijspijkeren. Of je dit nu dicht bij huis wilt doen, of gewoon op een speciale locatie in het buitenland, goMICE heeft alle kennis en tools in huis om jullie meeting te laten slagen in al haar facetten. 

Wij gaan all-in voor jouw meeting!

Zowel in binnen- als buitenland, wij kennen de meest bijzondere settings en hun mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat je je alleen op de meeting hoeft te richten. Zaken als materialen, technische ondersteuning en catering worden door ons geregeld en bovendien zorgen we voor vriendelijk en alert personeel op locatie. Of je nu volgende maand, of morgen al een meeting wilt laten organiseren, wij staan voor jou klaar om er iets bijzonders van te maken.

Wij werken voor

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.