Meetings

Een meeting laten organiseren die gegarandeerd zorgt voor resultaat? Wij van goMICE hebben de ervaring, kwaliteiten en vooral het enthousiasme om voor uw meeting de perfecte locatie te vinden en naar uw wensen in te richten.

De meetings die wij organiseren.

Een meeting kan verschillende doeleinden hebben. Het ene moment organiseert u een meeting op locatie met uw managementteam, het andere moment laat u een complete afdeling bijspijkeren.

goMICE - Meetings

Maatwerk op locatie voor al uw meetings

Een meeting kan verschillende doeleinden hebben. Het ene moment organiseert u een meeting op locatie met uw managementteam, het andere moment laat u een complete afdeling bijspijkeren. Of u dit nu dicht bij huis wilt doen, of gewoon op een speciale locatie in het buitenland, goMICE heeft alle kennis en tools in huis om uw meeting te laten slagen in al haar facetten. 

Zowel in binnen- als buitenland, wij kennen de meest bijzondere settings en hun mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat u zich alleen op de meeting hoeft te richten. Zaken als materialen, technische ondersteuning en catering worden door ons geregeld en bovendien zorgen we voor vriendelijk en alert personeel op locatie. Of u nu volgende maand, of morgen al een meeting wilt laten organiseren, wij staan voor u klaar om er iets bijzonders van te maken.

Wij werken voor

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.