Header
Header

ANVR zakelijke voorwaarden

De voorwaarden van goMICE BV. (KvK. 67557139 te Rotterdam, BTW-nummer NL857075858B01) zijn van toepassing op het gebruik van onze dienstverlening met betrekking tot de (raam)overeenkomst tussen goMICE BV. en de opdrachtgever.

goMICE BV. treedt op als bemiddelaar tussen klant en leveranciers voor de geboekte onderdelen. De reizen die worden geboekt door goMICE betreffen samengestelde reizen en bevatten segmenten, zoals vluchten, hotel, restaurants en activiteiten ter plaatse.

goMICE BV. en haar zakelijke opdrachtgever(s) komen overeen om op basis van de goMICE voorwaarden overeen te komen de dienstverlening op het gebied van reizen door goMICE te laten verzorgen voor reizen voor en ten behoeve van de zakelijke opdrachtgever op basis van de voorwaarden zoals in de goMICE (raam)overeenkomst staan vermeld.

Op de overeenkomst tussen partijen zijn eerst de goMICE voorwaarden van toepassing en daarna de ANVR Zakelijke voorwaarden welke aan de opdrachtgever ter beschikking worden gesteld en tevens te raadplegen zijn via deze link. De ANVR Zakelijke voorwaarden gelden voor de diensten die goMICE BV. verleent op het gebied van reizen op basis van een raamovereenkomst.

 

 

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.