Concepts

Conceptontwikkeling is bij goMICE veel meer dan het creëren en organiseren van uw LIVE of ONLINE moment. Voor maximale impact zorgen wij dat uw verhaal voor langere tijd over de bühne gebracht wordt. Unieke maatwerkconcepten om uw verhaal richting te geven.

goMICE Concepts

De concepten die wij ontwikkelen.

Het conceptplan bestaat uit een roadmap waaraan wij verschillende communicatie-elementen toevoegen, uw eigen touch moments. Creatief, inspirerend en ondersteunend in het behalen van uw doelen, dát is waar conceptontwikkeling om draait.

goMICE - Creatieve concepten

Conceptontwikkeling om op een creatieve manier te prikkelen en enthousiasmeren!

Middels onze stretch-methode ontwikkelen wij voor u een uniek concept en maatwerk communicatietraject. Door dit traject in te richten met verschillende touch moments, kunt u al vroegtijdig beginnen om uw doelgroep(en) te prikkelen, enthousiasmeren of informeren richting uw reis of event.

We doen dit door een mix van online-, offline- en live communicatie in te zetten, Daarnaast kunnen we met onze goMICE activatie app een maatwerk online omgeving inrichten met bijvoorbeeld kennisactivatie, salesactivatie en gamification.

Met onze digitale tools kunnen we er daarnaast voor zorgen dat uw traject desgewenst geheel duurzaam wordt ingezet. Daarnaast zorgt dit ook voor meer gemak voor iedereen, want u heeft altijd inzicht in de resultaten en u kunt deelnemers snel en gecontroleerd informeren, inspireren en activeren.

Conceptontwikkeling door goMICE staat voor unieke en op maat gemaakte concepten. Want uw organisatie, uw relaties en uw boodschap zijn toch ook one of a kind?

Wij werken voor

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.