Header
Header

Concepts

Conceptontwikkeling is bij goMICE veel meer dan het creëren en organiseren van jouw LIVE moment. Voor maximale impact zorgen wij dat jouw verhaal voor langere tijd over de bühne gebracht wordt. Unieke maatwerkconcepten om jouw verhaal richting te geven.

goMICE Concepts

De concepten die wij ontwikkelen.

Het conceptplan bestaat uit een roadmap waaraan wij verschillende communicatie-elementen toevoegen, jouw eigen touch moments. Creatief, inspirerend en ondersteunend in het behalen van jouw doelen, dát is waar conceptontwikkeling om draait.

goMICE - Creatieve concepten

Conceptontwikkeling om op een creatieve manier te prikkelen en enthousiasmeren!

Middels onze stretch-methode ontwikkelen wij voor jou een uniek concept en maatwerk communicatietraject. Door dit traject in te richten met verschillende touch moments, kun je al vroegtijdig beginnen om uw doelgroep(en) te prikkelen, enthousiasmeren of informeren richting jullie reis of event.

Innovatieve communicatiestrategieën

We doen dit door een mix van offline- en live communicatie in te zetten, Daarnaast kunnen we met onze goMICE activatie app een maatwerk omgeving inrichten met bijvoorbeeld kennisactivatie, salesactivatie en gamification.

Duurzaamheid en efficiëntie

Met onze digitale tools kunnen we er daarnaast voor zorgen dat jouw traject desgewenst geheel duurzaam wordt ingezet. Daarnaast zorgt dit ook voor meer gemak voor iedereen, want je hebt altijd inzicht in de resultaten en je kunt deelnemers snel en gecontroleerd informeren, inspireren en activeren.

Unieke conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling door goMICE staat voor unieke en op maat gemaakte concepten. Want jouw organisatie, jouw relaties en jouw boodschap zijn toch ook one of a kind?

Wij werken voor

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.