Over ons

goMICE is een zakelijk groepsreizen- en evenementenbureau opererend onder de vleugels van Global Travel Managementbureau, Uniglobe Alliance Travel. Hierdoor hebben wij de kracht van een wereldspeler maar de persoonlijke touch van een lokale partner.

De goMICE professionals

Met ons team van enthousiaste professionals realiseren we meetings, incentives, concepts en events. Zowel offline en in binnen- en buitenland. Hospitality en ontzorgen zit in onze hart en nieren. Wij zijn gek op organiseren, reislustig en energiek waardoor wij veel van de wereld zien en onze kennis en expertise vol enthousiasme met anderen delen.

GoMICE projectmanagers zijn ervaren professionals die gemakkelijk levelen en meedenken op strategisch en operationeel niveau. Wij verzorgen het liefst een totaaltraject waar we informeren, enthousiasmeren, activeren, verbinden en uiteindelijk zorgen voor een onvergetelijke beleving! Zo kunnen we effecten meten en samen nog meer impact genereren!

Technologieën

Met het aanbieden van nieuwe technologieën rondom zakelijke ontmoetingen creëren we nog meer gemak voor iedere deelnemer. Wij willen relaties duurzaam verbinden en ontmoetingen nog persoonlijker en effectiever maken.

De kracht van een wereldspeler, maar de persoonlijke touch van een lokale partner.

Over ons

Wij helpen onze opdrachtgevers hun doelstellingen te realiseren met aandacht voor hun relaties. Wij adviseren en ontzorgen onze opdrachtgevers op hun weg naar, tijdens en na hun waardevolle ontmoeting door de inzet en expertise van onze enthousiaste reis-, event- en communicatieprofessionals.

De goMICE professionals

Met ons team van enthousiaste professionals realiseren we meetings, incentives, concepts en events. Offline en in binnen- en buitenland. Hospitality en ontzorgen zit in onze hart en nieren. Wij zijn gek op organiseren, reislustig en energiek waardoor wij veel van de wereld zien en onze kennis en expertise vol enthousiasme met anderen delen.

Anita van Maanen

Managing Director

Rob Jansen

Managing Director

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Byron Bentley

Commercial Director (Business Travel, Technology & Sales)

Karen van den Berg

Manager Operations

Lotte Brandwagt

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Projectmanager

Dian Wenteler

Coordinator Communicatie & Social Media

Maxime Schoones

Coordinator Marketing & Communicatie

Scott Jansen

Sales & Marketing Support

Elsbeth Rabenort

Management Assistent & HR

Ilona Mertens

Salesmanager

Dex Jansen

Sales Support

Wahab Masoud

Technology Manager

Robert Buzink

Finance

Marcel Zwart

Business Controller

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar je het maximale uit wilt halen. Wij gaan een stap verder omdat wij weten dat ook het traject rondom jullie ontmoeting bijdraagt aan het behalen van jullie doelstelling! Onze Stretch-methode is ontwikkeld om jouw doelgroep ver voor het offline moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo ben je gedurende een langere periode top of mind bij uw doelgroep. Kijk hier hoe wij stretchen.

Home

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor bedrijven in het MKB en voor multinationals die meer impact en resultaat willen behalen uit hun live-momenten.

Of een meeting, reis of event nu wordt geïnitieerd vanuit directie, marketing, communicatie, sales of de eventafdeling, wij denken strategisch mee en ontzorgen operationeel vanuit verschillende organisatiedoelen. Denk bijvoorbeeld aan goMICE voor de creatie en realisatie van jouw klantevent, kick-off, productlancering, dealerdag of jubileum. Maar ook van jouw bestuurs-reis, salesactivatietraject, teambuilding of incentivereis in binnen- of buitenland maken wij een onvergetelijke beleving.

Wij werken voor

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.