MVO

Onze visie op duurzaamheid en MVO

goMICE streeft ernaar alle diensten en activiteiten te optimaliseren ten behoeve van een betere planeet.

Wij stellen alles in werking om onze reputatie als belangrijke marktspeler in de MICE-industrie te handhaven door de implementatie van vier belangrijke peilers:

  • Reductie en compensatiebeleid middels een samenwerking op het gebied van Business Travel met Climate Neutral Group.
  • Bijdrage aan Social Development Goal nr. 13: klimaatactie.
  • Partnerschap bij MVO Nederland en uitgebreide aandacht voor een duurzaam kantoormilieubeleid.
  • Ondersteuning van meerdere maatschappelijke doelen.

CO2 Compensatie Programma

Wij werken samen met een van de meest toonaangevende organisaties op het gebied van klimaatverandering en klimaatcompensatie ‘The Climate Neutral Group’ (CNG).

Door deze samenwerking kunnen we onze klanten op een milieubewuste wijze laten reizen en direct een oplossing bieden voor het verminderen van de impact van meetings en events. Voor de compensatie van een (incentive) reis of evenement maken wij gebruik van slimme tools die de uitstoot berekenen welke door CNG kan worden gecompenseerd bij vooraf geselecteerde (internationale) goede doelen.

Sustainable Development Goal 13
(SDG 13)

De SDG’s zijn zeventien doelen om een betere plek te maken van de wereld in 2030. Ze zijn een mondiaal kompas voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis. 

Wij hebben Sustainable Development Goal nr. 13  “klimaatverandering aanpakken” als dreamgoal opgenomen in onze duurzaamheidsstrategie. Want wij willen niet alleen compenseren maar ook actief meehelpen aan een wereld waar ook volgende generaties van kunnen blijven genieten.

MVO

Duurzaamheidsambassadeurs

Om duurzaamheid top of mind te houden binnen onze organisatie hebben wij een team van duurzaamheidsambassadeurs aangesteld die zorgen voor:

  • Het monitoren van de duurzaamheidsstrategie
  • Het coördineren van interne en externe acties
  • Interne en externe verslaglegging
  • Het ontplooien van nieuwe activiteiten
  • Onderhoud netwerk MVO Nederland

Voor vragen over ons duurzaamheidsbeleid of om ons complete kwaliteitshandboek op te vragen kun je contact opnemen met hello@gomice.nl

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.