Header
Header

Ontdek hoe wij jouw event “stretchen”!

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar je het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om jouw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. 

Home

De Stretch-methode

Twee keer zoveel impact en resultaat!

Onze Stretch-methode zorgt voor een creatief, overzichtelijk en doordacht communicatietraject waarin gedurende een langere tijd meerdere “touch moments” worden ingezet om jouw relaties of medewerkers te informeren, prikkelen, enthousiasmeren of te activeren. Ook na jouw LIVE moment houd je hen betrokken en verbonden.

Aan de hand van jouw doelen en uitgangspunten creëren wij voor jou een maatwerk plan en verwerken hierin verschillende offline en live communicatiemomenten (Touch Moments). Dit om jouw doelgroep te verrassen en op verschillende manieren te prikkelen. Door dit uit te rollen volgens onze Stretch-methode zorgen wij voor een doordachte opbouw die jouw doelgroep meeneemt in het “verhaal” van jouw merk en organisatie. Zo haal je 2x meer uit jouw LIVE moment en maak je van jouw relaties en medewerkers echte fans en ambassadeurs!

Haal 100% meer uit jouw incentive reizen & events!

Haal 100% meer uit jouw incentive reizen en events met de goMICE Stretch-methode. goMICE creëert rond het LIVE moment een maatwerk traject met meerdere touch moments, die zorgen voor nog meer impact en resultaat!

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.