Ontdek hoe wij uw event “stretchen”!

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE of ONLINE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. 

De Stretch-methode

Twee keer zoveel impact en resultaat!

Met de Stretch-methode bent u gedurende een langere periode top of mind bij uw doelgroep, door de inzet van meerdere touch moments binnen een creatief en doordacht traject.

Communicatie rondom uw incentive reis of evenement is belangrijk. Deze moet zo snel, duurzaam en effectief mogelijk verlopen, niet alleen voor u maar zeker ook voor uw deelnemers of gasten. Niemand zit te wachten op een papieren administratie en het inrichten van online tools is vaak duur en tijdrovend. Bij goMICE begrijpen we dit. Sterker nog, wij richten onze online tools zo in voor u dat deze passend zijn bij uw branding, doelgroep én uw LIVE moment.

Haal 100% meer uit uw incentive reizen & events!

Haal 100% meer uit uw incentive reizen en events met de goMICE Stretch-methode. goMICE creëert rond het LIVE moment een maatwerk traject met meerdere touch moments, die zorgen voor nog meer impact en resultaat!