Ontdek hoe wij uw event “stretchen”!

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE of ONLINE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. 

De Stretch-methode

Twee keer zoveel impact en resultaat!

Onze Stretch-methode zorgt voor een creatief, overzichtelijk en doordacht communicatietraject waarin gedurende een langere tijd meerdere “touch moments” worden ingezet om uw relaties of medewerkers te informeren, prikkelen, enthousiasmeren of te activeren. Ook na uw LIVE of ONLINE moment houdt u hen betrokken en verbonden.

Aan de hand van uw doelen en uitgangspunten creëren wij voor u een maatwerk plan en verwerken hierin verschillende online, offline en live communicatiemomenten (Touch Moments). Dit om uw doelgroep te verrassen en op verschillende manieren te prikkelen. Door dit uit te rollen volgens onze Stretch-methode zorgen wij voor een doordachte opbouw die uw doelgroep meeneemt in het “verhaal” van uw merk en organisatie. Zo haalt u 2x meer uit uw LIVE of ONLINE moment en maakt u van uw relaties en medewerkers echte fans en ambassadeurs!

Haal 100% meer uit uw incentive reizen & events!

Haal 100% meer uit uw incentive reizen en events met de goMICE Stretch-methode. goMICE creëert rond het LIVE moment een maatwerk traject met meerdere touch moments, die zorgen voor nog meer impact en resultaat!

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.