Header
Header

Incentive reizen

Incentive reizen worden ingezet als motivatie voor jullie werknemers of om relaties te bedanken. Maatwerk en persoonlijke aandacht maken van een incentive reis een bijzonder krachtig middel. Incentive reizen zijn onmisbaar als je jouw relatiebeheer naar een volgend niveau wilt brengen. 

De incentive reizen die wij organiseren.

Incentive reizen zijn onmisbaar als je jouw relatiebeheer naar een volgend niveau wilt brengen. Bij goMICE zijn wij al jaren thuis in het organiseren van dit soort reizen, hierdoor gaan wij altijd een stap verder dan jij verwacht.

goMICE - Incentive reizen

Incentive reizen van goMICE – gegarandeerd onvergetelijk

Als je overweegt een incentive reis in te zetten om medewerkers te motiveren, of om relaties te bedanken, dan ben je op zoek naar een ervaring waar men nog lang over na zal praten. Je hebt een idee van hoe deze reis eruit moet komen te zien, maar de juiste locatie en de praktische invulling – dat is een ander verhaal.

Expertise en maatwerk

Bij goMICE word je ondersteund door een team met tezamen meer dan 300 jaar aan werkervaring op het gebied van incentive reizen. Hiermee bent u verzekerd van creatieve input, die met veel enthousiasme wordt ingezet om een speciaal maatwerk traject neer te zetten.

Onze Stretch-methode

Uw doel is ons ijkpunt. We gaan “all-in” om de ervaring onvergetelijk te maken. Uitnodigingen die opvallen, we zorgen voor een unieke en eigenzinnige invulling van het programma en dankzij onze Stretch-methode begint de pret al ver voor de reis zelf. En dat alles uiteraard binnen de grenzen van het door u gestelde budget.

Wereldwijde speler met een persoonlijke touch

Natuurlijk weegt de locatie mee bij de algehele beleving van een incentive reis. Als onderdeel van Uniglobe Travel beschikken we over een sterk internationaal netwerk van ruim 700 kantoren in 60 landen. We weten niet alleen welke bestemmingen garant staan voor een fantastische reis, we kennen ook alle unieke settings waardoor we een programma samenstellen dat u nergens anders tegenkomt!

Vakidioten met een enorme reislust

Als u een incentive reis wilt organiseren, dan bent u bij goMICE aan het juiste adres. We hebben de kennis, het netwerk, de tools en vooral het enthousiasme en de expertise om er iets waanzinnigs van te maken!

Wij werken voor

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.