Events

Jouw event tot in de puntjes verzorgd, mensen laten genieten van een onvergetelijke ervaring, dat is waar het om draait. Onze specialisten organiseren jouw event in binnen- en buitenland, op de meest bijzondere locaties en met de meest unieke features. goMICE is jouw event partner!

Events-goMICE-Header

De events die wij organiseren.

Een uniek event organiseren en een onuitwisbare indruk achterlaten – je krijgt maar één kans.
Bij goMICE doen we niet anders. In welk event ben je geïnteresseerd?

goMICE - Specialist voor ieder event

Een uniek event organiseren en een onuitwisbare indruk achterlaten - je krijgt maar een kans

Bij goMICE doen we niet anders. Op basis van jouw doel bepalen we het beste programma, de meest bijzondere locatie en de invulling van het event. Of je nu een nieuw product wilt lanceren, of een onvergetelijke dag wilt organiseren voor jouw relaties, wij staan voor jou klaar om van jouw event een succes te maken!

Expertise in maatwerk conceptontwikkeling

Zowel in binnen- als buitenland, wij kennen de meest bijzondere settings en hun mogelijkheden. Het ontwikkelen én uitwerken van het concept, altijd 100% op maat en naar jouw wensen. Bovendien heb je met onze digitale tools te allen tijde inzicht en controle over jullie event. Effectief en duurzaam!

Maximale impact met de Stretch-methode

Als wij een event creëren en realiseren, dan gaan we voor maximale impact. Met onze unieke Stretch-methode betrekken we jouw doelgroep vanaf het eerste moment en werken we op een interactieve manier toe naar jouw LIVE moment. Zo bieden wij iedereen gegarandeerd een optimale ervaring tijdens jouw event!

Wij werken voor

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.