Header
Header

Onze klanten aan het woord

Het is onze missie om het meest innovatieve MICE bureau te zijn en de norm binnen onze branche te overschrijden als het gaat om professionaliteit, originaliteit en inventiviteit. Lees hier wat onze klanten hierover vertellen.

Onze klanten

Een greep uit onze opdrachtgevers

Onze klanten aan het woord

Een buitengewoon veelzijdige en interessante retailreis naar 3 Aziatische topbestemmingen laten organiseren door goMICE! Het reisschema klopte perfect, hotels goed en de gidsen waren deskundig en accuraat. Grote dank en waardering voor de voorbereiding en ondersteuning!

Een inspiratiereis organiseren naar een ander continent brengt altijd een hoop werk met zich mee. Maar door de diensten van goMICE wordt veel werk uit handen genomen wat vooral veel tijd en stress bespaart. Wij zijn daarom ook erg blij dat we gebruik hebben gemaakt van deze diensten en zullen bij onze partners en in de toekomst dan ook de diensten van goMICE aanraden.

Onze klanten

Als internationaal field service engineer zijn we bij Luminex dagelijks onderweg door voornamelijk Europa. Al druk genoeg, werkt het zeer prettig om het reisplan in goed vertrouwen aan goMICE over te laten. Altijd vriendelijk, zeer flexibel en gedreven mensen met een bulk aan ervaring. Zelfs na vier jaar, word ik nog steeds positief verrast door hun uitstekende adviezen. Kortom, echte toppers!!!

Onze klanten

Een ontzorgde reis met uitstekende begeleiding! We zijn met een grote groep collega's een aantal dagen op stap geweest en hebben de aanwezigheid en hulp van Gomice als zeer prettig ervaren. De begeleiding was goed. Het programma sloot steeds mooi op elkaar aan waardoor de hele trip als een soepel geheel voelde en voor ons gevoel veel te snel weer voorbij was!

Toen ik aankwam op het vliegveld van Schiphol werd ik verwelkomt door Lotte en Alex en vanaf dat punt wist ik dat alles helemaal goed georganiseerd was en dat onze klanten in goede handen terecht waren gekomen. Ik moet zeggen dat jullie echt oog voor detail hebben en dat jullie 'the extra mile' gaan om te zorgen dat iedereen de beste ervaring beleeft.

De ski trip naar Mayrhofen was fenomenaal. Lotte van goMICE had in de voorbereiding alles perfect geregeld. Ook tijdens de trip was niets te gek en werd alles pro actief en service gericht geregeld. Door veel collega’s werd deze ski trip als de beste winter incentive ooit bestempeld. Een beter compliment kan je als goMICE niet krijgen, dus van harte aanbevolen!

We zijn met goMICE naar de Cote d'Azur geweest, geweldige WOW momenten. Het hotel was spot on en alle locaties om te lunchen en dineren waren uiterst zorgvuldig gekozen. goMICE en specifiek Lotte weet precies wat YER leuk vindt. Ze kennen de klant en de mensen, echt een verlengstuk van onze organisatie. Onwijs bedankt!

Landing

Zowel bij het voorbereiden, uitwerken en de begeleiding heeft goMICE het voortreffelijk gedaan. Geen vraag was te veel en wijzigingen werden snel en efficiënt verwerkt. Heel fijne samenwerking, prettige en meedenkende medewerkers, uitstekende bereikbaarheid en aanstekelijk enthousiasme. Tijdens het evenement maakte goMICE de beloftes meer dan waar en vanaf het begin tot na het einde van het evenement geen moment verslapping. Ad hoc verzoeken en vragen werden met veel enthousiasme en professionaliteit afgehandeld. Mede dankzij de goede begeleiding was het een zeer geslaagd evenement.

Samen met goMICE hebben wij ons bedrijfsfeest georganiseerd in de prachtige plaats Sevilla. Tijdens de eerste introductie heeft het team van goMICE een goed beeld gekregen van ons team, onze bedrijfscultuur en onze wensen. Op basis hiervan hebben zij onze 3-daagse reis voor zo'n 100 personen vanuit de hele wereld gepland. Het hotel, de restaurants, de activiteiten, alles klopte en sloot perfect aan bij ons bedrijf en onze wensen. Het team van goMICE heeft onze verwachtingen overtroffen. We hebben 3 fantastische dagen in Sevilla gehad en hadden dit niet kunnen doen zonder het team van goMICE!

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.