Header
Header

De week van Manager Operations Elsbeth Groenevelt

De week van… Manager Operations Elsbeth Groenevelt

Als iemand ons een jaar geleden had aangegeven dat we momenteel beperkt live events en incentive reizen zouden kunnen uitvoeren hadden we dat niet geloofd. Toch is het zo en spelen ook wij als goMICE in op deze bijzondere situatie. Regelmatig vragen mensen aan mij;  hoe gaat het bij goMICE en waar zijn jullie nu mee bezig? Vragen waar wij graag antwoord op geven en willen toelichten. Daarom neem ik u in dit blog mee in de huidige werkzaamheden die we bij goMICE uitvoeren in onze rubriek; De week van….

Maandag: online teammeeting en op studiobezoek bij een van onze AV-leveranciers

We starten deze week zoals gebruikelijk met onze teammeeting. Wekelijks bespreken wij met ons team de werkzaamheden, nemen we de geplande projecten door en checken we de huidige situaties per land waar nodig. Onze teammeeting is momenteel live niet mogelijk en daarom spreken we elkaar via de online platforms en kiezen er dan ook regelmatig voor om verschillende platforms te testen. Op deze manier zien wij direct de functionaliteiten per platform en kunnen wij onze kennis vergroten.

In de middag staat er een bezoek gepland aan één van onze Audio Visual leveranciers. Ik ga een tweetal studio’s bezoeken én bespreek de mogelijkheden voor de organisatie van online- en hybride events voor onze opdrachtgevers. Want hoe zorgt u in een tijd waar face to face ontmoeten niet altijd mogelijk is dat u uw relaties en medewerkers toch betrokken en verbonden houdt? Dit kan gerealiseerd worden door uw ontmoeting van offline naar hybride of online te brengen! Afgelopen periode hebben wij hier bij goMICE intensief aan gewerkt en de mogelijkheden voor onze klanten onderzocht. In onderstaande video deel ik graag een korte sneak preview van mijn studiobezoek met u!

Dinsdag: een dag vol inspiratie, informatie en ontwikkelingen

Er zijn legio mogelijkheden om uw doelgroepen te ontmoeten in een virtuele omgeving waarin u hen prikkelt, inspireert of informeert. goMICE kent de markt en wij denken met u mee om uw virtuele ontmoeting in de juiste banen te leiden en met onze kennis en creativiteit hier een bijzonder en impactvol moment van te maken. Wij hebben dan ook veel van onze leveranciers online gesproken, Webinars gevolgd en waar mogelijk een live bezoek gebracht.

Vandaag staan er ook weer 3 online meetings op de planning. Met ons team nemen we deel aan deze meeting en vergaren we zoveel mogelijk informatie. Vandaag spreken we een AV leverancier, een online teambuilding leverancier (waar we als team een demo krijgen van een mooie online Escape room) en spreken we één van onze vaste locatiepartners. Zo zien we elkaar als team de gehele ochtend. Fijn en informatief.

Daarnaast hebben we gewerkt aan de uitbreiding van ons goMICE conceptplan. Dit wordt een totaalconcept om binnen MICE nog meer beleving te creëren voor het event of de reis. Voor maximale impact zorgen wij dat uw verhaal voor langere tijd over de bühne gebracht wordt. Unieke maatwerkconcepten om uw verhaal richting te geven. Bent u nieuwsgierig geworden, houd onze website en onze social kanalen (LinkedIn, Instagram & Facebook) in de gaten!

Woensdag: organisatie van spetterende live events en incentivereizen voor 2021 & 2022

Deze ochtend heb ik veelvuldig contact met mijn collega Lotte. Voor een aantal van onze klanten werken wij momenteel aan de uitwerking van een live event, maar werken we ook aan incentivereizen voor 2021 en zelfs voor 2022. Heerlijk om hier mee bezig te zijn. Voor het live event van onze klant zijn we intensief bezig met de verdere uitwerking van het door ons met zorg gekozen thema (uiteraard in overeenstemming met onze klant) en stemmen we alle facetten daaromheen verder af. Het wordt spetterend, spannend en overtreft alle verwachtingen. Binnenkort leest u meer over dit event!
De middag besteed ik samen met mijn twee dochters. Op woensdagmiddag is altijd speel- en sportmiddag. Het is droog en zonnig dus we gaan heerlijk naar buiten.

Donderdag: naar kantoor, nieuwe website goMICE & sportreis naar Istanbul

Naast al deze online meetings met elkaar zijn er gelukkig ook momenten dat wel elkaar even live zien, bijvoorbeeld op kantoor. Uiteraard met de nodige maatregelen in acht genomen.
Ik fiets regelmatig naar kantoor, zo ook vandaag. Onderweg denk ik vast na over de planning voor deze dag en bereid ik mij voor op de geplande foto shoot. De website van goMICE wordt binnenkort geheel vernieuwd en dat betekent ook dat de nodige content aangeleverd moet worden. Gewapend met camera en het juiste licht zorgen we ervoor dat iedereen er goed op staat.
De afgelopen maanden stonden én staan bij goMICE in het teken van communicatie met onze klanten en leveranciers. We hebben veelvuldig contact om alle geplande reizen en events zo goed mogelijk op te volgen. Voor 2020 staan er nog een aantal reizen op de planning, onder andere voor onze vaste klanten binnen de topsport. ‘s Middags overleg ik met mijn collega Rosa over de reservering voor volgende week. Dit betreft een sportreis naar Istanbul voor het prof-team voor de EK-kwalificatie in 2021. Uiteraard schakelen we nauw met onze klant over alle facetten die hierbij komen kijken.

Vrijdag: proactief klantencontact

De weken vliegen voorbij en vandaag is het al weer vrijdag. Vandaag werk ik vanuit huis en schakel ik regelmatig met het team om de werkzaamheden door te nemen. Indien we merken dat wij voor een event/reis moeten schakelen of ingrijpen dan doen wij dat en contacteren wij onze klanten proactief. Meedenken en overleggen met onze klanten en leveranciers is voor ons van groot belang. We merken ook dat dit zeer gewaardeerd wordt. Vandaag staat er dan ook een meeting op de planning met één van onze klanten om hun reis voor 2021 verder te bespreken en in te vullen. Hoe we dit gaan uitwerken en opvolgen, houd onze volgende blogs en website in de gaten.

Bent u benieuwd naar wat goMICE voor u kan betekenen? Neem gerust contact op!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!