Een workshop organiseren?

Een (online) workshop organiseren is de laatste jaren behoorlijk populair geworden. Sterker nog, workshops zijn erg belangrijk geworden voor B2B events. Dit omdat ze deze evenementen van een extra dimensie voorzien en het geheel een interactief karakter geven. Bij goMICE zetten wij onze organisatorische kwaliteiten graag voor u in, met als doel natuurlijk een geslaagde workshop waar nog lang over nagepraat wordt!

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Meetings-Workshop

Workshop laten organiseren

Een inspirerende workshop laten organiseren

Hoe voegt u een extra dimensie toe aan uw live of online event? Met een (online) workshop natuurlijk! Op deze manier krijgt de ervaring voor bezoekers een interactief element, wat zorgt voor een positievere beleving. Vaak zorgen zaken als het registratieproces en het in goede banen leiden van de workshop ervoor dat het geheel ingewikkelder wordt. Bij goMICE geloven we daar niet in. Waarom niet? Omdat wij dit voor u regelen. 

Het registratieproces van uw workshop loopt nagenoeg geautomatiseerd met behulp van onze digitale tools. U heeft altijd inzicht in het aantal personen dat zich heeft aangemeld en u kunt mensen bovendien op de hoogte houden van eventuele ontwikkelingen. Ook de locatie regelen we graag bij goMICE, onze portefeuille heeft meer dan voldoende locaties om ook voor uw workshop een perfecte setting te creëren. Bovendien kunt u ervoor kiezen om mensen op locatie te hebben ter ondersteuning en begeleiding.

Met het organiseren van een workshop laten wij niets aan het toeval over. We regelen een bijzondere en inspirerende locatie, verzorgen de catering, zorgen voor personeel om te ondersteunen met de techniek en zien erop toe dat er voldoende materiaal op locatie aanwezig is. Wilt u een workshop eens helemaal anders insteken om uw medewerkers te stimuleren, verrassen of met elkaar te verbinden? Ook hierin denken wij met u mee, o.a. door de inzet van onze Stretch-methode zorgen wij ervoor dat uw workshop een event is waar nog lang over gesproken wordt.

Als u een workshop organiseert, dan wilt u dat de deelnemers zich comfortabel voelen en er het maximale uit halen. Bij goMICE begrijpen we dit als geen ander!

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Ervaringen van anderen

Vriendelijke en gedreven mensen

" Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast. "

Persoonlijke service & gedrevenheid!

" goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend. "

Top en tot ieders tevredenheid

" Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden. "

Onze professionals

Rob Jansen

Managing Director

Anita goMICE

Anita van Maanen

Managing Director

Diewertje-goMICE

Diewertje Reekers

Manager Eventmarketing

Elsbeth Rabenort

Management Assistent

Elsbeth Groenevelt

Manager Operations

Rosa Romero

Projectmanager MICE

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Strong international network

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Updates and news

A selection of our latest articles and blogs in which, we inspire you with trends and our latest incentive trips and events.
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.