Header
Header

goMICE is trotse sponsor van Rotterdam Topsport

goMICE is trotse sponsor van Rotterdam Topsport

Wij van goMICE, gevestigd aan de Wilhelminakade in Rotterdam, verzorgen meetings, incentives, concepts, events, sportreizen, trainingskampen, inspiratiereizenen business club reizen.

goMICE trotse sponsor van Rotterdam Topsport

Altijd met volle passie klaar staan voor onze opdrachtgevers

Het zit ons in hart en nieren om het onze klanten naar de zin te maken en ze onvergetelijke belevenissen te bezorgen. We laten niets aan het toeval over, zijn creatief en leveren een unieke ervaring. Daar krijgen we energie van, doen we alles voor en liefst nog een stap extra.

Wij stellen samen met de opdrachtgever een bijzonder reisprogramma samen, vullen de organisatie daarvan in, boeken vervoer en verblijf, onderhouden de lokale contacten, gaan waar nodig vooraf op inspectie en verzorgen de dagelijkse begeleiding van het programma. Wij ontzorgen voor honderd procent, zodat alle deelnemers optimaal van de reis kunnen genieten.

Elf jaar geleden zijn wij gestart met één medewerker. Nu zijn we met meer dan veertig mensen en hebben we drie vestigingen. Dat maakt ons enorm trots!

goMICE trotse sponsor van Rotterdam Topsport

Lees ook zeker eens onze blogs, waar je veel leuke blogs kunt lezen over door ons georganiseerde reizen.

Affiniteit met sport

Bij goMICE is één van onze specialismen het organiseren van sportreizen. De sportreizen van goMICE treffen altijd doel! Wij weten als geen ander hoe wij de wensen en de bedrijfsdoelstellingen van een opdrachtgever naadloos kunnen doorvertalen naar een uniek reisaanbod met een verrassend en stimulerend (sportief) programma.

Trotse sponsor van Rotterdam Topsport

Door deze affiniteit met sport hebben wij met overtuiging gekozen voor het sponsoren van Rotterdam Topsport. Wij vinden dat Rotterdam Topsport goed bij onze persoonlijke en ook bij onze zakelijke ambities aansluit.

In het Rotterdam Topsport Magazine van december 2016, staan wij als sponsor ‘in the spotlight’ en geven wij in een kort interview antwoord op 10 vragen. Lees het artikel hieronder. Je kunt ook op het artikel klikken om een grotere versie te lezen.

goMICE trotse sponsor van Rotterdam Topsport

Naast de actieve rol en spil die Rotterdam Topsport vervult in haar netwerk, zien wij hen daarbij ook als een goed platform waarop we een bijdrage kunnen leveren aan algemene sportbelangen alsook als een podium waarop wij de zichtbaarheid van onze organisatie kunnen vergroten.

Een sportreis organiseren? Neem dan zeker contact met ons op en wij denken graag met u mee in de mogelijkheden!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!