Header
Header

CASE: Vier jullie jubileum ook in het zonnige Valencia! – Jubileumreis Valencia

CASE: Vier jullie jubileum ook in het zonnige Valencia! – Jubileumreis Valencia

Voor het 100-jarige jubileum van onze opdrachtgever reisden Nadia en Jade in mei met een groep van 150 personen af naar de stad van de kunst en wetenschap: Valencia. Deze prachtige en zonnige stad, gelegen aan de kust in Spanje heeft vrijwel alle ingrediënten voor een geslaagde jubileumreis. In deze case nemen wij je mee op onze reis naar deze fijne Spaanse bestemming!

Dag 1: een dag vol (culinaire) ontdekkingen!

We vertrokken vroeg in de ochtend met twee groepen vanuit Schiphol en Eindhoven Airport richting Valencia. Bij aankomst stond er wandeltour op de planning om het oude centrum van de stad te verkennen. Verschillende lokale gidsen namen ons mee door de kleine pittoreske straatjes en wisten ons alles te vertellen over de geschiedenis van de stad. Onderweg maakten we verschillende stops, zo ook bij een lokaal cafeetje waar we horchata met farton hebben geproefd; een lokale lekkernij en immers zeer populair onder de locals. Tussendoor kwam er een lichte bui, dus doken we snel in één van de grootste en oudste overdekte markthallen van Europa: Mercado central. Met oneindig veel kraampjes en stalletjes vol Spaanse delicatessen keken de groep hun ogen uit.

Aansluitend werd een smakelijke lunch geserveerd bij een restaurant met een prachtig uitzicht over het Plaza Ayuntamiento (het grootste plein van Valencia, omringt met imposante gebouwen).  Na de lunch namen de lokale gidsen ons verder mee om de stad te verkennen, dit keer op de fiets! Het was inmiddels al helemaal opgeklaard, waardoor de groep volop kon genieten van de Spaanse zon. Al fietsend kwamen de langs allerlei unieke en verborgen plekjes die je als toerist normaal gesproken niet snel zou zien, iets wat ze activiteit juist zo leuk maakt!

De dag werd afgesloten met een walking cocktail dinner op het buitenterras van het gastronomische Contrapunto Les Arts, een werkelijk schitterende locatie met uitzicht op de karakteristieke architectuur van de stad van Kunst en Wetenschap. Een absolute aanrader in Valencia!

Jubileumreis Valencia dag 1

Dag 2: a taste of Valencia’s wijn, traditionele gerechten, natuur & hippe nachtleven!

De tweede dag van de jubileumreis in Valencia begon met keuze-activiteiten! Zo bracht een deel van de groep een bezoek aan een prachtige wijngaard voor een exclusieve wijntour en proeverij! Een andere mogelijkheid was om de geboorteplaats van de paella te bezoeken: het unieke en wonderschone natuurgebied Albufera. Met een boottocht over het meer, een Agua de Valencia workshop en een paella showcooking is dit een echte must tijdens een trip naar Valencia.

Na deze mooie dag heeft de groep uitgebreid gedineerd bij de hotspot van Valencia: Marina Beach Club Restaurant, exclusief voor de groep afgehuurd met uitzicht op de club en het strand, waarna velen hier nog hebben gefeest tot in de late uurtjes.

Jubileumreis valencia dag 2

Dag 3: Afsluitende lunch en terugreis naar Nederland

De laatste dag was alweer aangebroken in Valencia. Na een relaxte vrije ochtend kwamen we nog één keer bij elkaar om het jubileum te vieren en de reis af te sluiten tijdens een informele lunch met allerlei hapjes en drankjes in de binnentuin van het hotel. Hier werd tevens een toast uitgebracht en kregen we een enorm applaus voor het organiseren van een “onvergetelijke jubileumreis waar nog lang over zal worden nagepraat”. Juist dit soort momenten is waar we het voor doen en wat ons het meeste energie geeft.

In de loop van de dag vlogen we in 3 verschillende groepen terug naar Amsterdam en Eindhoven, met een fantastisch weekend om op terug te kijken en een zeer geslaagde incentive! Het goede voorbereidingstraject, de fijne samenwerking met onze agenten natuurlijk de enthousiaste deelnemers zorgde ervoor dat deze reis zeer goed was verlopen.

Jubileumreis Valencia dag 3

Ben jij ook op zoek naar een bijzondere manier om een mijlpaal, jubileum of een andere gelegenheid te vieren? Neem dan contact met ons op en laat ons jouw volgende onvergetelijke reis plannen. Of je nou op zoek bent naar een bruisende stad als Valencia, een rustiek avontuur in de natuur of een andere Spaanse bestemming zoals Ibiza of Sevilla? Wij staan klaar om jouw wensen te vervullen en een reis op maat te maken die perfect bij jou past!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!