Header
Header

Lapland special: ontdek deze magische bestemming voor jullie groepsreis!

Lapland special: ontdek deze magische bestemming voor jullie groepsreis!

Lapland special: ontdek deze magische bestemming voor jullie groepsreis!

E-news november 2022

Het Nederlandse weer is de afgelopen weken erg zacht geweest en met de zonnige dagen zou u bijna vergeten dat we middenin de herfst zitten! Maar dit geldt niet voor goMICE, want wij zitten met ons hoofd volop in de realisatie van onvergetelijke, winterse groeps- en incentivereizen!
Van een stedentrip naar Wenen, een wintersportreis naar één van de vele Europese ski-oorden en een high-end trip naar IJsland, tot aan een echte winterwonderland experience op onze favoriete winterbestemming: Lapland! Een echte bucketlist bestemming en dé plek voor:

 • Een ritje op een sneeuwscooter, rendier- of huskyslee;
 • Het spotten van het magische Noorderlicht;
 • Dompelen in een ijswak;
 • En het ontdekken van de prachtig besneeuwde natuur tijdens een sneeuwschoenwandeling.

Benieuwd naar meer over Lapland voor jullie volgende groeps- of incentivereis? Lees dan zeker verder, want deze Lapland Special zit vol inspiratie en tips over deze magische bestemming!

Inspectiereis naar het sprookjesachtige Fins Lapland!

Lotte & Diewertje bezochten Fins-Lapland en testten de toffe activiteiten van onze vaste en van onze nieuwe leveranciers! Van een bezoek aan het indrukwekkende ijshotel en een authentieke rendierfarm, tot aan een huskeytocht door de besneeuwde bossen. Daarnaast mochten we heerlijke lokale gerechten proeven bij diverse restaurants waar we graag mee werken. Reist u digitaal met ons mee naar deze winter WOW bestemming? Wij nemen u mee!

Lapland special: ontdek deze magische bestemming voor jullie groepsreis!

Vlieg deze winter rechtstreeks naar Rovaniemi!

Yes! KLM vliegt deze winter één keer per week naar onze all time favourite winterbestemming: Rovaniemi in Fins Lapland. Van 3 december 2022 t/m 25 maart 2023 vertrekt er iedere zaterdag een directe vlucht vanuit Amsterdam naar dit winterparadijs net boven de poolcirkel!

Benieuwd naar meer informatie over deze nieuwe vliegroute in combinatie met een toffe groepsreis in Fins Lapland? Onze go(M)ICE winterexperts denken graag met u mee!

Lapland special: ontdek deze magische bestemming voor jullie groepsreis!

Onze top 5 activiteiten in Fins Lapland!

Onze favoriete activiteiten uit Fins Lapland hebben wij in een mooie top 5 impressie video verwerkt. Klik op onderstaande video en ervaar het échte winter WOW gevoel van deze geweldige bestemming vanachter uw computer!

Lapland special: ontdek deze magische bestemming voor jullie groepsreis!

Ga voor de maximale winter WOW beleving!

Bij goMICE hebben wij als doel om uw winterse groeps- of incentivereis naar een hoger niveau te tillen:

 • Hoe kunnen we de deelnemers langer en effectiever betrekken en informeren?
 • Hoe kunnen we zorgen dat de doelstellingen worden behaald?
 • Hoe kunnen we de ervaring NOG completer maken?

Wij zetten hiervoor voorafgaand, tijdens en na uw groeps- of incentivereis onze unieke goMICE Stretch-methode in. Op deze wijze blijft uw organisatie of boodschap langer top of mind bij uw doelgroep en zorgen we voor nog meer impact!

Denk bijvoorbeeld aan coole save the date, een gift aan huis met een knipoog naar de winterse reisbestemming en maak gebruik van onze reisapp waarin het volledige Lapse reisprogramma en reisinformatie terug te vinden is.

Lapland fun facts

 • Geografische ligging: Lapland is niet één land, maar is het noordelijkste gebied van Europa, dichtbij de poolstreken. Zo is Lapland verspreid over Noorwegen, Finland, Zweden en Rusland. Maar Fins-Lapland is het populairst onder reizigers.
 • Ren(huis)dier: Het aantal rendieren in Lapland is ongeveer gelijk aan het aantal mensen en wordt vaak gehouden als zachtmoedige huisdieren, maar je spot ze ook in het wild en op je bord als traditionele Lapse specialiteit.
 • Ontmoet de Kerstman: De enige echte, officiële Kerstman woont in Rovaniemi (Fins Lapland)! Alle anderen die je in winkelcentra ziet, zijn helaas nep 😉
 • Nachtloze nacht: In juni en juli blijft de zon in Finland ’s nachts boven de horizon staan en geeft het midden in de nacht een wit licht af. Naast het noorderlicht zijn deze nachtloze nachten het meest iconische fenomeen!
 • Unieke skilocatie: De geschikte weersomstandigheden en de vele besneeuwde heuvels maken Lapland ook tot een perfecte plek om te skiën!

Gratis online sparringsessie?

Het betrokken en verbonden houden van uw relaties en medewerkers is van groot belang, maar kan ook uitdagend zijn! Want hoe zorgt u er nu precies voor dat uw boodschap goed overkomt en de impact maakt die u wenst? Boek here een gratis online sparringsessie met één van onze professionals en laat u verrassen door de mogelijkheden van onze Stretch-methode in combinatie met uw volgende LIVE meeting, event of incentivereis!

Wilt u voortaan ook inspiratie, tips en mooie incentive- en eventvoorbeelden ontvangen per mail? Schrijf je dan gratis in voor onze E-news.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!