Header
Header

Valencia, een geweldige stad voor sport- en incentive reizen

Valencia, een geweldige stad voor sport- en incentive reizen

Wij van goMICE organiseren regelmatig sportreizen en incentive reizen naar Valencia. Door onze jarenlange ervaring, kennen wij inmiddels alle ins- en outs van deze bestemming. Meer weten over Valencia? Lees dan snel verder!

Wanneer u voor uw bedrijf op zoek bent naar een verassende en originele incentive- of sportreis bestemming, dan bevelen wij Valencia van harte aan. Wij hebben al veel tevreden klanten op reis gestuurd naar Valencia.

Een incentive reis naar Valencia

Valencia staat ook wel bekend als klein Barcelona. Valencia is vooral aan te bevelen voor groepsreizen. Wij nemen regelmatig groepen mee op avontuur. Wij verzorgen de hotels, kennen de beste restaurants en weten de leukste activiteiten.

Wist u dat wij ook zelf mee op reis gaan als begeleiding? Wij laten niks aan het toeval over!

De leukste activiteiten in Valencia

Als je op (incentive) reis gaat naar Valencia zijn leuke activiteiten:

  • Begeleid fietsen in de drooggelegde rivierbedding
  • Een rondwandeling in de indrukwekkende markthal
  • Een wijnproeverij (mooie Spaanse wijnen proeven)

Incentive reis naar Valencia - Verzorgd door goMICE

Tussen alle activiteiten door zorgen wij dat we aan kunnen schuiven bij de beste restaurants in deze stad. Rondom de markthal is het een must om van een heerlijke kop koffie (Horchata) met een Farton (zoete lekkernij) te genieten in een authentieke Horchateria.

Incentive reis naar Valencia - Verzorgd door goMICE

De voorinspectie

Voorafgaand aan uw incentive reis doen wij een voorinspectie. Zo zijn wij er zeker van dat we ons verassende programma perfect kunnen uitvoeren. Het blijft voor ons altijd genieten als wij dan zien dat de reis perfect uitpakt! Wij deden dit laatst nog voor een groep van 55 personen. Het was een fantastisch programma. Een workshop ‘Paella Cooking’ viel ook in de smaak en was ook super leuk. In de avond speelde Valencia tegen FC Barcelona. Daar moesten we natuurlijk bij zijn!

Incentive reis naar Valencia - Verzorgd door goMICE

Een verblijf in het Westin in Valencia is ook een feest op zich! Op de patio van het hotel organiseren wij dan een terrasfeest. Geweldig en gezellig! Met een flamencodanseres en een sabreur (het ontkurken van de champagne flessen met een sabel).

Zou je ook eens een incentive reis naar Valencia willen meemaken? Mail ons dan gerust op Hello@goMICE.nl.

Ervaring van onze klant: Het was weer een topreis: Super georganiseerd en een zeer origineel programma.  Ook weer fantastische restaurant keuzes! Zoals altijd!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!