Header
Header

Start het nieuwe jaar met een spetterend kick-off event!

Start het nieuwe jaar met een spetterend kick-off event!

Een goed begin is het halve werk!

  • Wilt u in 2023 meteen de neuzen dezelfde kant op krijgen?
  • Gaat u een meerjarenplan presenteren aan uw stakeholders?
  • Staat u op het punt om met uw team aan een belangrijk project te beginnen?
  • Heeft u een nieuw product te lanceren?
  • Is er sprake van een fusie met een ander bedrijf?

Natuurlijk wilt u dan iedereen aan boord hebben om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken. Voor dit soort situaties laat u een kick-off meeting organiseren door goMICE!

Bij goMICE beseffen we maar al te goed met welk belang u een kick-off meeting organiseert. Daarom doen we er alles aan om te zorgen dat u maximale impact én betrokkenheid realiseert. Op basis van uw doelstelling, ideeën en wensen maken wij een maatwerk concept. Ook staan we u als sparringpartner bij voor strategische vraagstukken. Door onze jarenlange ervaring met het organiseren van kick-off meetings, kunnen wij de juiste vragen stellen en met u meedenken om deze meeting succesvol te laten verlopen. Graag geven we wat tips en ideeën voor de organisatie van uw volgende kick-off event.

Start het jaar met een inhoudelijke ontbijtsessie

Heeft u de organisatiestrategie en -doelen voor 2023 al helemaal in kaart en wilt u de gehele organisatie direct meenemen in alle plannen en activiteiten voor het nieuwe jaar? Plan dan na de kerstvakantie een ontbijtsessie op een sfeervolle locatie met een kort en krachtige presentatie vanuit het management, een inspirerende spreker die meteen een waardevolle boodschap meegeeft, proost op het nieuwe jaar en geniet daarna samen van een heerlijk ontbijt!

Start het jaar met een spetterend kick-off event

Inspirerende heisessie

Is het einde van 2022 erg druk geweest en wilt u samen met de rest van het Management Team de doelen voor 2023 helder op papier zetten? Start het nieuwe jaar dan met een heisessie op een verrassende locatie in binnen- of buitenland. In ons blog: Hoe organiseer je een inspirerende en succesvolle heisessie? geven we meer tips en inspiratie!

Een onvergetelijk nieuwjaarsevent

Is uw organisatie niet in de gelegenheid om het jaar af te sluiten met een kerstfeest? Start het nieuwe jaar dan met een dag vol inspiratie, intervisie en kennisdeling. Sluit deze dag af met een heerlijk diner of knallend (thema)feest waar samen wordt geproost op een succesvol jaar.

Nieuwjaarsduik met je team

Deze is voor de echte durfal! Want echt fris en fruitig begin je het nieuwe jaar met een eigen georganiseerde Nieuwjaarsduik. Na een inhoudelijke sessie bij een sfeervolle strandlocatie springen jullie samen het koude water in, om vervolgens op te warmen met een heerlijke brunch. Lekker bij de openhaard verder sparren of een dagje remote werken met je team, zorgt voor een frisse start die nog lang bijblijft!

Start het jaar met een spetterend kick-off event

Het hele jaar top of mind!

Houd de doelen top of mind door gedurende het gehele jaar onderdelen uit deze sessie, of doelen, op inspirerende wijze opnieuw de revue te laten passeren en maak vooraf een plan/campagne om dit meetbaar te maken. Laat bijvoorbeeld tijdens de sessie een strategisch tekenaar mee tekenen en deel het resultaat met alle betrokkenen middels een bedankkaart of bureaukalender.

Communicatie rondom uw kick-off event

Zoals hierboven aangegeven is het zeer effectief om niet alleen tijdens het kick-off event zelf maar ook voorafgaand aan, en na afloop van, het event uw medewerkers of relaties te blijven betrekken. Maak het event onderdeel van een groter marketing- of communicatieplan binnen uw organisatie en zorg voor die extra boost onder uw medewerkers of relaties. Wij denken desgewenst mee over het complete communicatietraject rondom uw ONLINE moment:

  • Hoe kunnen we de deelnemers langer en effectiever betrekken en informeren?
  • Hoe kunnen we zorgen dat de doelstellingen worden behaald?
  • Hoe kunnen we de ervaring NOG completer maken?

Hiervoor creëren we een maatwerk concept met een uitgewerkt communicatieplan dat we tot in de puntjes doorvoeren in alle facetten voorafgaand, tijdens en na uw meeting, event of groepsreis. Wij zetten hiervoor onze unieke goMICE Stretch-methode in. Op deze wijze blijft uw organisatie of boodschap langer top of mind bij uw doelgroep en zorgen we voor nog meer impact!

Wilt in 2022 een impactvol kick-off evenement organiseren, maar weet u nog niets zo goed, waar u moet beginnen? Neem dan zeker contact met ons op. We denken graag mee in de mogelijkheden voor uw volgende kick-off event!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!