Header
Header

Een wintersport incentive geregeld door goMICE!

Een wintersport incentive geregeld door goMICE!

Vanuit ons kantoor in Rotterdam verzorgen wij dagelijks, met veel enthousiasme MICE: meetings, incentives, concepts en events! Februari en maart staan bij goMICE altijd voor een groot deel in het teken van diverse wintersport incentives voor onze opdrachtgevers.

Iedere deelnemer van zo’n wintersport incentive heeft vaak een voorkeur voor een gebied om te gaan skiën. Het is vaak een uitdaging om de juiste te kiezen, althans vaak voor onze relaties, maar niet voor ons als goMICE!

Wintersport incentive Val Gardena goMICE: Meetings, Incentives, Congressen en Events

Wat maakt een wintersport incentive nou geslaagd? Wij denken dat het een combinatie van onderstaande factoren is:

 • Zon en goede sneeuw
 • Fun
 • Veel goede en gevarieerde pistes
 • Gezellige sfeer
 • En natuurlijk lekker eten en drinken

Een perfecte plaats voor een wintersport incentive

Wij denken dat je bovenstaande factoren allemaal kunt vinden in Tirol! Maar dan niet in Oostenrijk, maar juist in Italië. We hebben het dan over Zuid-Tirol. goMICE verzorgt regelmatig wintersport incentives naar dit gebied. Wij kiezen graag voor Val Gardena in de Dolomieten.

Wintersport incentive van goMICE

Veel mensen kennen het ski gebied van Val Gardena niet en dat verbaast ons! Dit is echt een topgebied! Val Gardena ligt vlakbij Bolzano in Trentino, net over de grens met Oostenrijk, in Italië.

Wintersport incentive Val Gardena goMICE: Meetings, Incentives, Congressen en Events

Het is ongeveer zo’n 1.000 km rijden vanaf Nederland. Maar vliegen kan ook. goMICE neemt het ‘geregel’ omtrent de groepsvliegtickets volledig voor je uit handen. Als je wilt vliegen naar dit gebied vlieg je naar Innsbruck. Met een taxi vanaf het vliegveld, sta je binnen 1,5 uur in het wintersportdorp Ortisei of Selva!

Wintersport incentive Val Gardena goMICE: Meetings, Incentives, Congressen en Events

Wintersport incentive naar Val Gardena

Het gebied Val Gardena was vroeger van Oostenrijk, maar in 1919 werd dit gebied door Italië geannexeerd na de Eerste Wereldoorlog. Hierdoor is de Italiaanse keuken vermengd met de Oostenrijkse gastvrijheid en gezelligheid. Wat mij betreft een ideale combinatie!

Wintersport incentive Val Gardena goMICE: Meetings, Incentives, Congressen en Events

Activiteiten tijdens de wintersport incentive naar Val Gardena

In dit gebied kan je een hoop beleven en doen! Wij lichten er een aantal uit:

 • Het gebied beslaat maarliefst een piste traject van ca. 500 km!
 • Je vindt er een van de langste afdalingen ter wereld. La Longia (ca. 12 km afdalen vanaf de top van de Seceda) en daarna lekker lunchen of après-skiën bij Frau Anna onderaan de piste.
 • Skiën rondom het bergmassief “Sella Gruppe” à de Sella Ronda (linksom en rechtsom als dagtocht, echt een aanrader!)
 • Rondom de Sella Ronda bevinden zich nog meer ski gebieden waar je ook heen kunt. Meest beroemd is toch wel de Marmolada (Arabba), zie ook het filmpje hieronder.

 • Een leuke, hilarische activiteit is skiën naar Alta Badia (dat duurt ongeveer een halve dag), dan beneden lunchen en dan met je ski’s achter een paard en wagen hangend weer omhoog
 • Ook is er dan ook nog de Saslong, bekend van de internationale ski competities
 • Het dorpje Selva ligt in het hart van het ski-gebied en heeft een zeer levendige Apres Ski

Wintersport incentive Val Gardena goMICE: Meetings, Incentives, Congressen en Events

 • En natuurlijk een keer rodelen na het avondeten is erg leuk!

Wij sturen in deze periode dus weer diverse groepen op wintersport incentive. Wij van goMICE regelen alles tot in de puntjes. Wil je ook een wintersport incentive organiseren naar dit gebied, een ander gebied zoals Winterberg of heb je wellicht andere plannen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!