Header
Header

Zuid-Limburg, een sprookjesachtige bestemming voor uw meeting of event

Zuid-Limburg, een sprookjesachtige bestemming voor uw meeting of event

goMICE verzorgt reizen naar een variëteit aan bestemmingen! Van een zonnige city bestemming tot het “coole” Lapland of wereldsteden als New York, Kaapstad of Dubai. Niet alleen voor deze bestemmingen is het van belang om een waardevolle inspectie te laten plaatsvinden. Ook dichtbij huis bezoeken wij regelmatig locaties, doen wij proeverijen en ontdekken de leukste en meest bijzondere activiteiten voor onze opdrachtgevers. Zo nemen wij u dit keer graag mee op inspectie in de omgeving van Vaals. Gelegen in het prachtige Zuid-Limburg!

Luxe, monumentaal en vorstelijk verblijf

Een van onze opdrachtgevers stuurde ons op pad om een bijzondere en luxe locatie te vinden voor een lustrumweekend met twee overnachtingen en een feestelijk galadiner. De voorkeur werd hierbij gegeven aan een verblijf op een landgoed of in een kasteel. De opdrachtgever was voornamelijk op zoek naar iets speciaals om zo een mooie herinnering voor de werknemers te creëren. Een opdracht die ons past als een jas! Want wij kennen tientallen prachtige locaties in Nederland die aan bovenstaande criteria voldoen.

Dit keer viel de keuze op een monumentaal 18-eeuwse kasteel in Vaals, de perfecte locatie voor het vieren van een lustrum. Tijd voor goMICE om van start te gaan met een goed voorbereid inspectieprogramma.

Zuid-Limburg: een sprookjesachtige bestemming voor uw meeting of event.Source: Kasteel Bloemendal, Vaals. 

Brainstorm onder genot van een hapje en drankje

Na de eerste kennismaking werd er een rondleiding door het hotel gegeven. Met behulp van een vooraf opgestelde checklist beoordelen wij altijd of het hotel aan de verwachte criteria voldoet. Zijn de kamers netjes en schoon? Zijn de kamers gehorig? Bieden de kamers moderne faciliteiten en/of een mooi uitzicht? Wij laten ons niets ontglippen! Aan deze prachtige kasteelkamers en statige zalen ontbrak werkelijk niets! Daarnaast verdient de unieke wijnbar met enorme glaswand, gevuld met een groot assortiment aan wijnflessen, het om nog extra benoemd te worden! Tot slot, werd de rondleiding afgesloten met een proeverij van geselecteerde hapjes en bijpassende wijnen om zo een goede indruk te krijgen van de borrel- en dinermogelijkheden in het kasteel.

Zuid-Limburg: een sprookjesachtige bestemming voor uw meeting of event.

Beleef Limburg!

Naast dat de prachtige kasteeltuin de perfecte uitvalsbasis bleek te zijn voor een buitenactiviteit, zijn er in Vaals en het Limburgse Heuvelland nog talloze andere mooie, stoere en bijzondere activiteiten mogelijk. Onderstaand delen wij graag een aantal van onze favorieten met u!

  • Grotbiken: ontdek het grootste ondergrondse gangenstelsel van Europa tijdens deze unieke tocht in Valkenburg aan de Geul. U zult zich verbazen hoeveel er te zien is met enkel het licht van de fietslampen: historische wandtekeningen, grote ondergrondse ruimtes en diepe gangen. Een onvergetelijke belevenis!
  • Workshop Limburgse vlaaien bakken: een bezoek aan Limburg is niet compleet zonder één van de heerlijke vlaaien geproefd te hebben. Vroeger bakten veel Limburgse moeders op vrijdag vlaaien voor de familie en vrienden die in het weekend over de vloer kwamen. Leer tijdens de workshop vlaaien bakken deze traditionele bereidingswijze, inclusief het karakteristieke ruitpatroon en geniet tot slot van uw zelfgemaakte Limburgse vlaai!
  • Ontdek het mooie Maastricht: historische panden en hippe winkels. Gezellige terrassen en chique restaurants. Statige kerken en uitgestrekte wijngaarden. Ervaar zelf de veelzijdige mogelijkheden van Maastricht: één van de meest geliefde bestemmingen in Nederland!
  • Scootertocht door het Limburgse heuvellandschap: geniet van de prachtige panorama-uitzichten, groene weides, authentieke stadjes en grazende schapen tijdens een scootertocht door het prachtige Limburgse heuvellandschap!

Zuid-Limburg: een sprookjesachtige bestemming voor uw meeting of event.

Creëer nog meer impact en resultaat met uw LIVE ontmoeting in Zuid-Limburg! 

Bij goMICE hebben wij als doel om uw meeting, event of incentive reis naar een hoger niveau te tillen. De impact van een reis of event kan op vele manieren worden vergroot. Wij denken desgewenst mee over het complete communicatietraject rondom uw LIVE moment:

  • Hoe kunnen we de deelnemers langer en effectiever betrekken en informeren?
  • Hoe kunnen we zorgen dat de doelstellingen worden behaald?
  • Hoe kunnen we de ervaring NOG completer maken?

Hiervoor creëren we desgewenst een maatwerk concept met een uitgewerkt communicatieplan dat we tot in de puntjes doorvoeren in alle facetten voorafgaand, tijdens en na uw meeting, event of groepsreis. Wij zetten hiervoor onze unieke goMICE Stretch-methode in. Op deze wijze blijft uw organisatie of boodschap langer top of mind bij uw doelgroep en zorgen we voor nog meer impact!

Na onze inspectie vertrokken wij met een bak aan inspiratie en ideeën terug naar kantoor om nog meer unieke elementen toe te voegen voor het perfecte verblijf! Ondertussen heeft het lustrumverblijf plaatsgevonden en meldde de klant ons zeer tevreden dat goMICE alles weer tot in de puntjes heeft verzorgd en er ook met de geldende coronamaatregelen voor alle gasten een onvergetelijk weekend van gemaakt is! Ook een unieke beleving in Nederland organiseren met jouw collega’s of zakelijke relaties? Wij helpen u graag!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!