Met een groep van 80 Belgische deelnemers naar Dubai

Met een groep van 80 Belgische deelnemers naar Dubai

Op 30 januari was het zover en stapten Nadia en ik in de auto naar het vliegveld Brussel Zaventem. Na maanden voorbereiding (lees hier over onze inspectiereis naar Dubai) en fine-tunen zouden we de ongeveer 80 deelnemers uit België gaan ontvangen die met ons naar Dubai zouden afreizen voor een fantastisch luxe incentive reis. We hadden wel een kleine extra uitdaging dit keer, omdat het gezelschap uit zowel Nederlands- als Franssprekende gasten zou bestaan.

Vanwege de sneeuw vroeg op het vliegveld

Omdat het zou gaan sneeuwen waren we al extra vroeg uit Nederland vertrokken. We wilden geen risico nemen en waren al vroeg op het vliegveld. Ook hadden we de deelnemers de avond ervoor al een mailtje gestuurd, om aan te geven vooral op tijd te vertrekken in verband met de te verwachten sneeuw. Al snel meldden de eerste deelnemers zich bij ons op de afgesproken plek en aangezien we een speciale incheckbalie hadden geregeld was de groep zeer snel ingecheckt. Weliswaar vertrokken we wat later, in verband met de-icing van het vliegtuig.

De vlucht en transfer uiteraard goed geregeld

Na een vlucht van zo’n 6,5 uur landden we op het vliegveld van Dubai. We hadden vanaf de gate tot aan de bussen voor de transfers maar liefst zo’n 15 personen gemobiliseerd om alles in goede banen te leiden. Op iedere hoek en elke kruising (Airport Dubai is heel groot) stond een vertegenwoordiger met een bord met logo. Zo konden alle deelnemers zeer eenvoudig hun route naar de uitgang volgen.

high-end-incentive-naar-dubai-5

Dubai, de stad van de ongelimiteerde mogelijkheden…

Midden in de nacht kwamen we aan in het prachtige hotel: the Ritz Carlton. We zorgden er samen met de medewerkers van het hotel voor dat de check in zeer vlot verliep en binnen 15 minuten hadden alle deelnemers hun sleutels.

high-end-incentive-naar-dubai-

The Ritz Carlton is niet alleen een fantastisch hotel op een zeer prettige locatie, ze staan ook bekend vanwege hun hoogstaande hospitality en service. Ook tijdens deze reis maakten ze dat weer opnieuw waar.

Boordevol incentive programma in Dubai

Het programma stond op verzoek bol van de activiteiten en het zou een echte uitdaging worden om alles soepel te laten verlopen, maar daarom waren wij ook ter plaatse! Deze opdrachtgever wilde een zeer vol programma om de deelnemers zo veel mogelijk te laten zien en te laten beleven en daar gingen we dan ook voor zorgen!

We hadden 5 dagen (4 nachten) om alle gewenste onderdelen in het programma te verwerken. Hieronder enkele onderdelen uit het spectaculaire programma:

  • Een highlight-tour door Dubai
  • Een vlucht met een watervliegtuig over Dubai (aanrader!)
  • Cruise met een jacht in de namiddag
  • Bezoek aan de Burj Khalifa
  • Een tour naar Abu Dhabi (met een bezoek aan de moskee, het Louvre en Ferrari World)

High-end restaurants in Dubai

Voor deze speciale groep wilde onze opdrachtgever flink uitpakken. In overleg selecteerden wij de beste restaurants van Dubai om te lunchen en dineren. Wat dacht je van het restaurant op het Madinat complex. Een restaurant tussen de wolkenkrabbers op een rooftop.

high-end-incentive-naar-dubai-

Ook selecteerden we een restaurant op het strand en ook een wel heel bijzonder restaurant onder de grond waar je het gevoel hebt dat je zo de zee in kijkt! In Dubai kan alles en zijn de mogelijkheden eindeloos, en dat hebben de deelnemers ook ervaren. Het waren niet alleen fantastische culinaire ervaringen maar ook qua locatie was elk restaurant een absoluut hoogtepunt.

high-end-incentive-naar-dubai-

Geweldige 5 dagen in Dubai

De dagen vlogen voorbij en op de terugweg viel iedereen als een blok in slaap! Maar wel met een ongekend voldaan gevoel. De gasten waren enorm tevreden en daarmee onze opdrachtgever ook en daar doen we het voor. Wij worden weer blij van alle lovende woorden van de deelnemers en vooral ook van het feit dat onze contactpersoon tijdens zijn slot-speech ook goMICE bedankte met hele mooie woorden. De verwachtingen overtreffen, dat is ons doel elke keer weer!

Mogen wij u de volgende keer meenemen op een geweldige incentive reis naar Dubai, of een andere bestemming? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!