Header
Header

Een groepsreis naar Kaapstad met 150 man

Een groepsreis naar Kaapstad met 150 man

Ook buiten Europa organiseren wij van goMICE vaak groepsreizen, met wisselende doelstellingen van de opdrachtgevers. Zo organiseerden wij een groepsreis naar Kaapstad met 150 personen.

4-Daags event georganiseerd voor een groep van 150 personen

Dit keer kregen we een aanvraag van een internationale organisatie in de telecommunicatiebranche, met als doelstelling te leren over elkaars aanpak en markten. Ze wilden de laatste innovaties presenteren, maar ook alle deelnemers belonen voor alle fantastische resultaten. De 150 deelnemers moesten vanaf alle werelddelen worden ingevlogen en de dagen moesten gevuld worden met 3 dagen conventie, aangevuld met een activiteit en mooie dinerlocaties. Daarnaast wilden ze op de laatste dag ook nog een hele bijzondere afsluitende activiteit inpassen.

Een mooie uitdaging om de expertise van goMICE te laten zien! Wat dacht u van onze Digital Event Manager die de registratie van een dergelijke groepsreis online vlekkeloos laat verlopen.

Mooie hotels in Kaapstad

In Kaapstad bevinden zich pareltjes van hotels, maar the One & Only is toch wel mijn favoriet. Dit hotel is niet alleen zeer geschikt voor deze groepsreis naar Kaapstad, maar ook voor incentives en leisure geweldig. Niet alleen de uitstekende ligging, maar ook het resort zelf zorgen er voor dat Kaapstad op dat gebied ook een beleving is.

Bovendien bevindt zich restaurant Nobu in het hotel, een uitstekende Aziatische keten, naast HAKASAN en de Buddha Bar één van mijn favorieten. Niet voor niets hebben we dan ook één diner gepland in dit restaurant.

Een groepsreis naar Kaapstad | Groepsreizen naar Kaapstad | Ga met goMICE!

Voor velen de eerste kennismaking met deze restaurantketen, maar zeker ook niet de laatste!

We hebben onze opdrachtgever werkelijk alles uit handen genomen

We wilden de deelnemers van deze groepsreis naar Kaapstad direct kennis laten maken met het prachtige resort, dus hebben we de registratie georganiseerd rondom het zwembad.

Een groepsreis naar Kaapstad | Groepsreizen naar Kaapstad | Ga met goMICE!

Terwijl de deelnemers even moesten wachten werd hun een overheerlijk verfrissend drankje aangeboden en kon men al kennismaken met de andere deelnemers. Weer eens iets anders dan bij binnenkomst een zaal met een registratiebalie.

24/7 beschikbaarheid met 5 collega’s

Gedurende de conventie dagen waren we met 5 UNIGLOBE collega’s ter plaatse om alles in goede banen te leiden, ondersteund door de fantastische eventmanager van the ONE & ONLY. Wij waren 24/7 beschikbaar, dus ook gedurende de nacht. Dat is bij ons vanzelfsprekend en meestal zijn de nachten rustig. Dit keer niet. Tot twee keer toe zijn we met iemand naar het ziekenhuis geweest. Gelukkig met een goede afloop en niks ernstigs. De beide deelnemers waren (ondanks dat ze bereisd waren) erg blij met onze assistentie.

We hebben zeer uiteenlopende activiteiten georganiseerd. Waaronder:

  • Met een zeilschip de haven uitgevaren, met aan boord muziek en lekkernijen afgewisseld met een overstap op supersnelle ribboats, die een parcours moesten varen. Voor de snelste boot was er voor iedere passagier een heerlijke fles champagne als trofee!
  • Een excursie naar de Tafelberg
  • Per helikopter naar de Gansenbaai

Een groepsreis naar Kaapstad | Groepsreizen naar Kaapstad | Ga met goMICE!

De Gansenbaai in Zuid-Afrika

De helft van de groep hebben we per helikopters naar de Gansenbaai gevlogen waar de andere helt met de bus vertrok. En terug andersom. We kozen voor de Gansenbaai per helikopter zodat we onderweg vanuit de helikopters de vrouwtjeswalvissen met hun jong zagen zwemmen op weg naar Antarctica!

Een groepsreis naar Kaapstad | Groepsreizen naar Kaapstad | Ga met goMICE!

Toen we de tocht vervolgden per boot zagen we enorm grote haaien. Deze haaien werden gelokt door boten waarmee mensen aan kooiduiken doen. Met stukken vis worden de haaien gelokt en zakt de kooi het water in, om de enorm gulzige haai van heel dichtbij te zien happen naar de stukken vis. Wat een beleving!

Een groepsreis naar Kaapstad | Groepsreizen naar Kaapstad | Ga met goMICE!

Een mooie afsluiting van de groepsreis naar Kaapstad

Thrilling en gevuld met adrenaline is dit schouwspel een mooie afsluiting van een paar prachtige dagen. Vol inspiratie en genoegdoening namen we afscheid de volgende dag, maar niet voordat we iedereen een CD hadden overhandigd met de mooiste momenten van die vier dagen.

Ook wij keerden voldaan terug van deze reis, want ook al hebben we al veel gezien en gedaan in het leven. Ik geniet elke keer weer van dit soort reizen. Vooral om te zien dat iedereen tevreden is, zowel de deelnemers als de opdrachtgever. Dat geeft mij een enorme kick en energie om er de volgende keer weer vol voor te gaan! Net even een stap meer, net even anders dan anders, net even meer dan verwacht! Daar doen we het voor!

Organiseren we uw volgende groepsreis naar Kaapstad of een andere mooie bestemming? Wij staan voor u klaar! Mail ons via Hello@goMICE.nl of bel 088-202-30-40.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!