Header
Header

Bruisend New York als incentive bestemming

Ontdek New York, The City that never sleeps als incentive bestemming!

De grootste stad van Amerika en ‘The City That Never Sleeps’: New York. Het is een van de belangrijkste en grootste steden ter wereld. De stad heeft een invloedrijke rol in de handel, financiën, media, kunst/cultuur en ook de mode-industrie. Het is een stad die veel bezocht wordt om inspiratie op te doen door architecten bijvoorbeeld. “If you can make it there, you can make it everywhere!” Alles is groots, vernieuwend en inspirerend. De perfecte keuze als inspiratiereis maar ook erg geschikt als incentive bestemming. Wij nemen u digitaal mee naar NYC!

New York, New York

De smeltkroes van alle verschillende culturen. Dat is wat New York voor ons zo bijzonder maakt. Er wonen immigranten van over de hele wereld en er worden zo’n 170 verschillende talen gesproken. De vijf grootste etnische groepen zijn: Puerto Ricanen, Italianen, Indiërs, Ieren en Chinezen. Met 9,5 miljoen inwoners is New York de dichtstbevolkte stad van de Verenigde Staten. New York heeft velen wijken: SoHo, NoHo, Little Italy, Chinatown, Meatpacking District, Chelsea, Nolita, Greenwich Village en Harlem. Elk met haar eigen karakter en historie.

De zomers kunnen erg heet zijn en de winters juist weer heel koud. Toen wij er met een groep in februari naartoe reisden, was het zelfs 20 graden onder nul! Een bijkomend voordeel is dan wel dat het overal rustig is. In de lente en herfst is het een stuk drukker met toeristen.

Waanzinnig New York als incentive bestemming!

Documenten en tickets

U heeft een zogeheten ESTA nodig om Amerika binnen te komen. Wij van goMICE dragen zorg voor alle benodigde documenten voor- en tijdens de groepsreizen. Tegenwoordig is JFK-airport bijna volledig geautomatiseerd, waardoor wij met de groep binnen een half uur door de douane heen zijn. Eenmaal gearriveerd, delen wij de New York vervoerspassen uit. Hiermee hebben we voorrang in wachtrijen en zorgen wij er voor dat u zo veel mogelijk op een dag kunt zien!

Vervoer in New York

New York bestaat uit vijf stadsdelen: Manhattan, Brooklyn, The Bronxs, Queens en Staten Island. Dat New York dichtbevolkt is, kunt u goed merken op de weg: de straten staan nagenoeg altijd vast met verkeer. Wij van goMICE maken daarom gebruik van de ‘subway’ en onze projectmanagers kennen de metrolijnen inmiddels op hun duimpje. Een snelle en gemakkelijke manier van vervoer in het centrum van New York!

Bezienswaardigheden in the Big Apple

De bezienswaardigheden in New York zijn wereldberoemd en staan veelal symbool voor de Verenigde Staten. Er is altijd iets te doen voor groepen: of het nu gaat om ontspanning, shoppen, musea of teambuilding workshops. New York biedt het!

Highlights

Als zakelijke incentive bestemming mogen de highlights in New York absoluut niet ontbreken. Waarschijnlijk is de grootste uitdaging om voorafgaand aan uw incentive reis een keuze te maken tussen de vele opties. Denk aan het Vrijheidsbeeld, de Brooklyn Bridge, Times Square (vooral ’s avonds), Wall Street, de wolkenkrabbers als de ‘Empire State Building’, maar ook Ground Zero: het 9/11 memorial. Een shop-moment tussen de activiteiten door? Als er voldoende ruimte is, zijn warenhuizen Macy’s of Saks 5th Avenue een goede optie. Wist u dat… de Prada winkel in New York is ontworpen door de Nederlandse architect Rem Koolhaas?

Als zakelijke incentive bestemming mogen de highlights in New York absoluut niet ontbreken.

Bewonder het uitzicht

  • Per helikopter: een van onze favoriete en meest bijzondere manieren om de stad te aanschouwen, is per helikopter. Een spectaculaire rondvlucht duurt zo’n 15 minuten, waarbij u de stad met een adembenemend uitzicht kunt bewonderen!
  • Vanaf een wolkenkrabber: een andere mogelijkheid is het uitzicht bewonderen vanaf een van de vele wolkenkrabbers. Wij kiezen gewoonlijk tussen de Empire State Building, het Rockefeller Centre of de Freedom Tower. Net wat op dat moment goed in het schema past.
  • Vanaf een rooftop bar: genieten van het uitzicht inclusief een hippe cocktail of een goed glas wijn? Ook dat is mogelijk. Wij bezoeken dan een rooftop bar zoals de rooftop bar in The Standard Hotel, The W Hotel of The Gansevoort.

Bewonder het uitzicht over New York City op verschillende manieren!

Gezamenlijk eten in een van de vele restaurants

Er zijn talloze goede en hippe restaurants in New York te vinden. Een kleine greep uit onze favorieten zijn: Sushi Samba en Nobu New York voor sushi, Shake Shack voor de lekkerste biologische hamburgers, Chipotle voor écht Mexicaans eten en Thank God it’s Friday als typische Amerikaanse dining. Veel van bovenstaande restaurants zijn vaak al een week van tevoren volgeboekt. Wij van goMICE zorgen er dan ook voor dat we goede plekken verzorgen in de geselecteerde restaurants. Uiteraard houden wij altijd rekening met de dinerwensen van uw reizigers.

Geniet van de parken

Ultiem genieten van de New Yorkse atmosfeer en mensen. Luchen zoals de locals dat doen? Wij regelen heerlijke kant-en-klare maaltijden die we vervolgens in een van de vele parken kunnen nuttigen. Perfect om een moment te ontspannen! Een teambuilding event in de incentive reis verwerken? Dan is een yoga-class in Central Park een unieke mogelijkheid!

Central Park biedt ultieme ontspanning tijdens jullie incentive reis middenin de stad!

Op de sportieve tour New York verkennen

Veel zien in een relatief korte tijd? Dat kan met een fietstour! Wist u dat New York 2170 kilometer aan fietspaden heeft? De routes worden speciaal door ons ontwikkeld, zodat u op een ontspannen wijze veel ziet en ervaart. De gidsen wonen in de stad en spreken verschillende talen, waaronder Nederlands.

Bezoek gezamenlijk een van de vele musea

Bij de meeste incentive reizen nemen we een museumbezoek in ons programma op, als dat past in het programma én bijdraagt aan de doelstelling van de incentivereis. Enkele wereldberoemde musea zijn: Guggenheim Museum, MoMa, The Metropolian en The American Museum of Natural History. Het is een perfecte, leerzame en ontspannende activiteit om te ondernemen tijdens uw incentive reis.

Aanbevolen hotelpartner: 5* Hotel Hilton Conrad New York

Wij zijn fan van dit hotel! Het Conrad Hilton New York heeft uitsluitend suites. Alle kamers zijn dus erg ruim. Het hotel is gelegen in Battery Park City in Lower Manhattan. Rustig en toch centraal. Het metrostation is op loopafstand: erg belangrijk voor een grote groep. Het hotel beschikt over een restaurant, fitnesscentrum en alle kamers zijn voorzien van flat screen tv’s en iPad-docks (handig voor het geval er toch nog wat werk verzet moet worden). Verder zijn de suites voorzien van een minibar, espressomachine en een gescheiden zithoek met een bank, bureau en een laptopkluis. 

Aanbevolen hotelpartner: 5* Hotel Hilton Conrad New York
Source: Hotel Hilton Conrad New York.

Een incentivereis met impact naar het bruisende New York laten organiseren!

Natuurlijk wilt u dat uw groeps- of incentive reis naar New York voor maximale impact zorgt bij de deelnemers. Met onze Stretch-methode zorgen we ervoor dat we vroegtijdig beginnen met informeren, enthousiasmeren of activeren van uw medewerkers of relaties. Denk hierbij aan het bekendmaken van de reis op een ludieke manier, het stimuleren van verkoopdoelen middels de goMICE activatie-app of het met elkaar verbinden van de doelgroep op weg naar dit LIVE-moment.

Wij informeren u graag over de perfecte combinatie van activiteiten en bezienswaardigheden tijdens uw reis. Een reis naar New York is een belevenis op zich en wij van goMICE zorgen voor een unieke groepsreis! Wat uw wensen of ideeën ook zijn: onze kennis, creativiteit en expertise staan volledig tot uw beschikking!

Update: Dit blog verscheen voor het eerst in 2018 en werd op 15 oktober 2021 geactualiseerd met nieuwe informatie.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!