Een duiventil op het kantoor van goMICE!

Een duiventil op het kantoor van goMICE!

Terwijl de lente eindelijk in Nederland lijkt te zijn gearriveerd, is het net een duiventil op kantoor. De projectmanagers en ook ik, vliegen in en uit in deze periode. De maanden november t/m februari en ook juli en augustus zijn maanden wanneer er vaak veel kantooruren gemaakt worden door de projectmanagers van goMICE. De maanden daarbuiten zijn de werkelijke piekmaanden en is iedereen heel veel onderweg om incentive reizen voor te bereiden of te begeleiden.

De projectmanagers van goMICE op pad

Zo waren deze week ook weer diverse projectmanagers onderweg. Nadia en ik waren samen met de klant op een 2-daagse inspectie ter voorbereiding van een mooie reis die eind mei zal gaan plaatsvinden. We bezoeken dan alle, in het programma opgenomen, restaurants en proeven alle gangen (inclusief de wijnen) door. Tevens laten we zoveel mogelijk zien van de geplande activiteiten en leggen we mogelijke bars, clubs en uitgaansgelegenheden aan hen voor, welke aansluiten bij de doelgroep.

Er wordt geproefd en gedronken tijdens zo’n reis. Soms passen we menu’s verder naar wens aan en er wordt ook volop genoten! We proberen onze contactpersonen helemaal te ontzorgen, met hospitality hoog in het vaandel. Want het is weliswaar werk, we willen ook dat onze contactpersonen die met ons mee zijn genieten van de reis.

Incentive reis voor 80 personen

Nadia reisde niet met ons terug naar Nederland. Zij ontving op diezelfde bestemming 2 dagen later, een groep van 80 personen. De contactpersoon van deze klant zou zelfs al een dag eerder aankomen, zodat zij samen met Nadia nog wat zaken in kon regelen voor onder andere de afsluitende feestavond in de beachclub. Nadia vertoeft daardoor zeven dagen op deze bestemming.

Nadia heeft haar handen gedurende de aanloop vol, maar wij vinden het ook belangrijk dat ze er lekker van kan genieten. We zorgen ervoor dat het haar aan niets ontbreekt. Dat maakt de job tenslotte zo leuk! Ook zo’n leuke job? Bekijk hier onze vacatures.

Groep uit Nederland en uit Denemarken

De deelnemers van deze incentive reis zullen in twee delen aankomen. Namelijk een deel uit Nederland en een deel uit Denemarken. We laten ze beiden vanuit eigen land naar de bestemming vliegen. De Denen zullen iets eerder aankomen en Nadia zal hen ontvangen. Daar wacht zij dan ongeveer 45 minuten tot het Nederlandse gezelschap zal arriveren onder leiding van projectmanager Talitha. Samen zullen ze hen gedurende het gehele programma begeleiden.

Een-duiventil-op-het-kantoor-goMICE

Een andere incentive reis voor 60 personen naar Ibiza

Tegelijkertijd was Rosa op Ibiza om enkele laatste details af te ronden. Zij bereidt een reis naar Ibiza voor 60 personen voor. Deze groep gaat met Pinksteren naar deze bestemming. Ibiza kennen we op ons duimpje, maar we gaan altijd op inspectie. Dit simpelweg omdat we niets aan het toeval over willen laten en alles perfect willen regelen. In het aankomende Pinksterweekend zal deze groep afreizen naar Ibiza onder begeleiding van Rosa en Linda.

Het gaat om een jonge groep mensen uit de uitzendbranche. Wij verwachten dat dat gezellig zal gaan worden! In ieder geval is alles op voorhand perfect geregeld, dus ze zullen compleet ontzorgd worden door ons. Dat is waar wij als goMICE voor staan: ontzorgen, hospitality en we hebben oog voor de kleinste details. Iedere keer weer. Trots ben ik op onze onvermoeibare organisatie. En trots ben ik op de tomeloze inzet van deze geweldige meiden!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!