Header
Header

Het gaat los bij goMICE

Het gaat los bij goMICE

Momenteel zijn onze projectmanagers weer onwijs druk met zeer uiteenlopende opdrachten. Zoals ik in mijn eerdere blog schreef, is ons team weer uitgebreid met een super leuke en professionele collega projectmanager. Maak kennis met Lotte!

Nieuwe projectmanager van goMICE

Lotte is per 1 augustus gestart. Het mooie is dat deze dame zo veel ervaring meebrengt, dat ze al (bijna) helemaal zelfstandig kan werken. Ze heeft zelfs al eigen projecten om aan te werken en ik ben blij te zien hoe gemakkelijk zij binnen het team is opgenomen. Momenteel hebben we haar ook hard nodig want diverse aanvragen komen weer bij ons binnen! Dit zijn projecten variërend van mooie incentive reizen naar het buitenland, tot diverse events binnen Nederland.

Uitdagende nieuwe opdrachten

Onze vaste en nieuwe opdrachtgevers dagen ons altijd uit, maar daar krijgen we juist energie van! De projectmanagers en ik doen niets liever dan weer nieuwe dingen bedenken en met verrassende voorstellen, offertes en presentaties aan te komen.

Anita onderweg naar Milaan met een groep

Ik heb de laatste weken veel gereisd, om weer nieuwe dingen op verschillende bestemmingen te ontdekken. Op bovenstaande foto was ik onderweg met een groep naar Milaan.

Ik moet soms lachen om mezelf. Koffer inpakken en weer uitpakken, ik prop voor mijn gevoel soms 10 dagen in 4 dagen. Maar ik kom altijd thuis boordevol ideeën, nieuw ontdekte locaties en activiteiten. Het zit in mijn genen dit te organiseren voor onze opdrachtgevers! Het geeft me energie, dat is altijd al zo geweest en ik hoop dit werk nog heel lang te mogen doen. Onze opdrachtgevers, dus de deelnemers, in de watten leggen en ultieme ervaringen laten beleven dat is waar ik keer op keer weer voor ga!

Lopende projecten

Zo zijn we momenteel met incentive- en congresreizen bezig naar onder andere;

Alle reizen hebben een eigen karakter. Dit betekent dat we op maat programma’s samenstellen. We hebben geen enkele reis standaard ‘in de kast liggen’. Dat maakt het werk ook zo leuk! Maar bovenal zijn we juist omdat alles maatwerk is, de vaste partner van heel veel opdrachtgevers. ‘Eens een klant altijd een klant’ gaat bij goMICE gelukkig keer op keer op en daar ben ik trots op.

Het team van goMICE

Events laten organiseren door goMICE

Verder zijn we een aantal uiteenlopende events aan het organiseren, in binnen- en buitenland, variërend van trainingen voor groepen van meer dan 50 personen, tot bijeenkomsten overal in het land. Onze opdrachtgevers weten te overtuigen van onze expertise, dat is onze uitdaging!

Want uiteraard pas wanneer we een project hebben georganiseerd, kunnen we een nieuwe opdrachtgever in de praktijk overtuigen van onze expertise en kwaliteit. En wij zorgen dat dat altijd lukt!

Zo ontstaat er vaak een partnership met wederzijds vertrouwen waarbij onze opdrachtgevers telkens nieuwe incentive- en andere MICE (Meetings, Incentives, Concepts en Events) projecten aan ons uitbesteden.

Uiteraard onderhouden we goede tussentijdse contacten met onze opdrachtgevers en evalueren we regelmatig de samenwerking. Toch wil ik de afsluiting van dit blog graag gebruiken om het volgende te zeggen tegen onze opdrachtgevers: We zijn  trots op het vertrouwen wat ons iedere keer weer gegeven wordt. Hartelijk dank daarvoor!

We zullen er altijd alles aan blijven doen om uw verwachtingen keer op keer weer te overtreffen. Dat is onze passie! Ook geweldige incentive reizen beleven als beloning voor een teamprestatie bijvoorbeeld? Neem dan contact met ons op, zodat wij ook u positief kunnen verrassen met onze dienstverlening!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!