Header
Header

Op inspectie in adembenemend Andalusië: Málaga & Sevilla

Op inspectie in adembenemend Andalusië: Málaga & Sevilla

Na Parijs en Madrid, waren deze keer Málaga en Sevilla aan de beurt voor een inspectie. Inmiddels zijn we 1,5 jaar verder en werd het tijd om ook hier onze leveranciers met een bezoekje te vereren en weer even bij te praten, nieuwe concepten te bespreken en nieuwe pareltjes te ontdekken. Want in 1,5 jaar kan er immers veel gebeuren. Er zouden leveranciers verdwenen kunnen zijn, wat we niet hopen natuurlijk, maar er kunnen ook nieuwe locaties bijgekomen zijn die interessant kunnen zijn voor onze groeps- en incentive reizen. Gelukkig bleek in de voorbereiding dat al onze leveranciers de moeilijke periode zijn doorgekomen. Met een mooie planning op zak, druk en vol, was ik klaar om mijn tanden er weer in te zetten. Bent u benieuwd hoe mijn inspectiereis in deze twee prachtsteden verlopen is? Lees dan zeker verder!

Moors Málaga

Vaak bieden we een combinatie (incentive)reis aan! Met bijvoorbeeld een vlucht op Málaga, waar één nacht verbleven wordt om de reis vervolgens voort te zetten naar Sevilla, waar vaak twee nachten verbleven wordt. In eerste instantie zou u wellicht niet direct aan Málaga als incentivebestemming denken, maar deze stad (en de omgeving – wanneer er voor een meerdaagse reis naar Málaga gekozen wordt) hebben toch heel veel moois te bieden.

Zo kunnen wij in Málaga zelf een heel veelzijdig programma samenstellen, met talloze activiteiten en prachtige restaurants waar zalige Spaanse gerechten geserveerd worden. Deze parels van restaurants vindt u in zowel het centrum alsook aan zee bij onze favoriete Chiringuito. Bovendien staat ons favoriete hotel op een plek aan zee: een verbluffend gebouw met een prachtige uitstraling. Buiten Málaga zijn er toffe groepsactiviteiten te organiseren. Denk aan een spectaculaire kloofwandeling, een bezoek aan het mondaine Marbella of zelfs een trip naar Gibraltar.

Wat denkt u van een combinatie incentive reis naar Sevilla en Malaga?

Travel Responsible

Ik vloog vroeg in de ochtend op Málaga en had hiermee twee dagen in Málaga en omgeving, waardoor ik al onze leveranciers hier kon bezoeken. Bij goMICE hechten we een grote waarde aan het ontdekken en aanbieden van duurzame vervoersmogelijkheden en reisprogramma onderdelen. Daarom koos ik er deze keer voor om mijn reis naar Sevilla voort te zetten met de hogesnelheidstrein. Binnen 2 uur stond ik in hartje Sevilla: een ideale oplossing om naast uw CO2-uitstoot ook de reistijd te verminderen, die u normaal wel zou hebben met een vliegreis.

Schitterend Sevilla

Rond 17 uur arriveerde ik in Sevilla en ik moet bekennen: iedere keer wanneer ik mijn eerste stap in deze stad zet, gaat mijn hart wat sneller kloppen en droom ik even weg. De sfeer, de onbeschrijflijk prachtige stad, het weer, maar vooral de Sevillianen zelf heb ik in mijn hart gesloten. Deze mensen zijn zó netjes, vriendelijk en oprecht als het maar kan zijn. Daar ben ik steeds weer van onder de indruk. Bovendien is afspraak ook afspraak en hoor je “mañana, mañana” werkelijk nooit. Al met al, ontzettend fijn om Sevilliaanse leveranciers in te kunnen zetten voor toffe groeps- en incentive reizen naar deze stad. Maar goed, stoppen met dromen en door!

Al snel ingecheckt bij één van onze hotel partners: het 5-sterren hotel Alfonso XIII.

Hotel Alfonso XIII: een waanzinnig 5-sterrenhotel in het hart van Sevilla! Source: Hotel Alfonso III – a luxury collection hotel.[/caption]

Warm onthaal door Sevilliaanse leveranciers

Na een verkoelend drankje op de prachtige patio van het hotel, ging ik snel weer op pad om diverse hotels te bezoeken en een te genieten van een heerlijke proeverij bij één van onze favoriete restaurants voor groepen. Het weerzien met de eigenaar en de medewerkers die er gelukkig allemaal nog waren, raakte ons allen. Zo fijn om de banden weer aan te halen!

Ik moest natuurlijk een alcoholisch drankje accepteren om met elkaar te proosten. Dat deden we dan ook van harte en vervolgens werd ik getrakteerd op allerlei heerlijkheden! Intens gelukkig kun je worden van zo’n onthaal. Zo fijn om weer te ervaren dat we als partner zo onwijs gewaardeerd worden, niet alleen omdat we groepen brengen, maar bovenal ook omdat we altijd eerlijk en oprecht zakendoen, zo gaf de eigenaar aan. Dat is natuurlijk altijd fijn om te horen en daar doen we het voor. En zo heb ik die avond nog een paar vaste leveranciers bezocht en eigenlijk werden we overal weer bijzonder hartelijk welkom geheten. Ook al neem ik mijzelf altijd voor om alleen kleine hapjes te eten, maar de Sevillanos accepteren dat niet en willen altijd dat je alles opeet wat voorgezet wordt. Geen straf hoor, maar na enkele restaurants op een rij ontplof je gewoon haha. Gelukkig zet ik tijdens een inspectiereis gemiddeld 20.000 stappen per dag, dus die calorieën zijn er zo weer af.

Een incentive reis naar Sevilla organiseren? Een gastvrije, veelzijdige en bovenal prachtige Zuid Spaanse stad!

RESTAURANT TIP: MARIATRIFULCA

We zijn altijd blij wanneer we nieuwe pareltjes ontdekken waarmee we onze opdrachtgevers kunnen verrassen. Dit keer ontdekte ik een pareltje van een restaurant: Mariatrifulca. Dit restaurant is gelegen op één van de bruggen van Sevilla en beschikt over een waanzinnig uitzicht over de stad. Een mooie toevoeging aan onze lange leverancierslijst in Sevilla.

Moe maar voldaan ging ik terug naar het hotel. Dit keer dus het Alfonso XIII en dat kun je zeker geen straf noemen. Deze oase midden in het hart van Sevilla heeft een heerlijke binnentuin/patio en een verfrissend zwembad. Dit is voor onze opdrachtgevers, die echt een keer uit willen pakken, altijd een schot in de roos. Maar ook voor de wat lagere budgetten hebben we hele mooie en comfortabele hotels die we in Sevilla kunnen inzetten.

A personal favourite: Colette Pâtisserie & Boulangerie

De volgende dag bezocht ik nog wat laatste leveranciers om vervolgens weer richting Nederland te vertrekken. Máár niet voordat ik bij mijn favoriete bakker geweest was: Colette Pâtisserie & Boulangerie. Gelegen op het plein Plaza Nueva vind je Colette, een prachtige banket- en broodbakkerij waar je werkelijk het lekkerste banket en overheerlijke broodjes kunt eten. Colette is overigens de oma van de eigenaren, zij bracht de typisch Franse smaken naar Sevilla. Deze smaken zijn vandaag de dag omgezet naar een Spaanse twist. Je kunt zowel binnen als buiten op het gezellige terrasje rustig zitten met de gekochte lekkernij. Een echte aanrader voor een korte break of een versnapering on the go.

Colette Pâtisserie & Boulangerie Sevilla Source: Colette Pâtisserie & Boulangerie Seville[/caption]

Maak uw reis naar Andalusië nog completer!

Natuurlijk wilt u dat uw groeps- of incentive reis naar Andalusië voor maximale impact zorgt bij de deelnemers. Met onze Stretch-method zorgen we ervoor dat we vroegtijdig beginnen met informeren, enthousiasmeren of activeren van uw medewerkers of relaties. Denk hierbij aan het bekendmaken van de reis op een ludieke manier, het stimuleren van verkoopdoelen middels de goMICE activatie-app of het met elkaar verbinden van de doelgroep op weg naar dit onvergetelijke LIVE-moment.

Heeft u ook interesse in een Zuid-Spaanse beleving samen met uw collega’s of zakenrelaties? Of een groepsbeleving naar een andere toffe city bestemming in Europa, zoals Bilbao, Parijs, Athene, Milaan? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee in de oneindige mogelijkheden!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!