Hoe viert u uw bedrijfsjubileum in 2022?!

Uw bedrijfsjubileum viert u samen, juist na deze bijzondere periode!

E-news oktober 2021

Viert u binnenkort uw bedrijfsjubileum? Maar heeft u geen idee hoe u dit heugelijke moment kunt vormgeven? Bij goMICE begrijpen wij dat u uw jubileum niet zomaar voorbij wilt laten gaan. Naast dat deze mijlpaal simpelweg het vieren waard is, is dit ook hét uitgelezen moment om uw organisatie flink in de schijnwerpers te zetten, uw waardering te laten blijken aan uw medewerkers en de band met uw relaties en klanten te versterken. Want uw jubileum(jaar) viert u samen, juist na deze bijzondere periode!

Wij geven u in deze E-news een aantal tips voor het live of online vieren van uw jubileum(jaar)!

Wilt u na het lezen van deze E-news weten wat goMICE voor u kan betekenen om er samen een onvergetelijk jubileumjaar van te maken? Plan dan vandaag nog een vrijblijvende sparringsessie in.

Volgend jaar uw jubileum? Start now, travel later!

Samen ontspannen genieten van de behaalde successen én vooruitkijken naar een mooie, gezamenlijke toekomst. Een jubileumreis is een ervaring die iedereen binnen uw bedrijf nog lang zal bijblijven!

Plan daarom nu vast uw jubileumreis voor 2022 en wij zorgen met behulp van onze Stretch-methode voor een uniek en interactief communicatietraject in de aanloop naar, tijdens en na de reis. Hiermee wordt het daadwerkelijke reismoment “verlengd” door ver van tevoren te beginnen met uw doelgroep te activeren, informeren en enthousiasmeren. Uw jubileumreis wordt hierdoor een gebeurtenis waar men naartoe leeft, optimaal van kan genieten en vervolgens nog lang aan terug zal denken!

Een jubileumreis is een ervaring die iedereen gegarandeerd zal bijblijven!

Dit najaar of in 2022 een feestelijk jubileumevent?

Wie jarig is trakteert! En geeft een feestje! Breng uw medewerkers of relaties samen tijdens een onvergetelijk evenement in Nederland of op een bijzondere locatie in het buitenland. Zet uw belangrijkste stakeholders in het zonnetje.

En u hoeft niet te wachten om de slingers op te hangen tot het jubileumevent zelf. U kunt de genodigden nu al mee laten genieten door hen op een feestelijke manier te verrassen of te enthousiasmeren. goMICE denkt desgewenst met u mee voor een passend thema om uw jubileum(jaar) nog meer kracht bij te zetten. Online, offline of live!

Dit najaar of in 2022 een feestelijk event ter gelegenheid van uw bedrijfsjubileum?

Uw online jubileumevent online

Ook in een volledige online omgeving is het mogelijk om flink uit te pakken en uw doelgroep op een unieke manier te verrassen, verbinden en te belonen! Van een exclusief uitnodigingstraject en de invulling van het eventprogramma, tot het feestelijke proostmoment, live entertainment, luxe borrelboxen aan huis en een spetterende aftervideo om te delen met de buitenwereld.

Dit online moment kan ook een opstap zijn naar een hybride of live moment in 2022. Wij denken in (creatieve) mogelijkheden en brainstormen dus graag met u mee om van uw jubileumjaar een onvergetelijk feestjaar te maken!

Vier uw jubileum het hele jaar met de goMICE Stretch-methode!

Een jubileum is meestal geen eenmalig iets, het is vaak een jaar dat bol staat van de evenementen. Met onze Stretch-methode kunt u uw LIVE of ONLINE moment uitbreiden van één event tot een compleet jubileumjaar, waarin u continu alle doelgroepen prikkelt. Ook kunt u gebruik maken van onze digitale tools, om uw doelgroepen te verbinden, inspireren en enthousiasmeren. Zo zorgt u voor maximale betrokkenheid tijdens uw bijzondere jubileumjaar!

Meer weten over wat goMICE voor u kan betekenen rondom uw onvergetelijke jubileumjaar of een vrijblijvende sparringsessie inplannen? Twijfel niet en neem contact met ons op!