Hoe gaat u uw collega’s of relaties in 2023 verbonden houden?

Hoe gaat u uw collega’s of relaties in 2023 verbonden houden?

Wordt het een meerdaags (najaars)event op een zonnige bestemming? Een thema event op een unieke locatie? Of reizen jullie af naar een echte winter WOW bestemming?

Waar u ook voor kiest, middels onze goMICE Stretch-methode kunt u uw collega’s of relaties zowel voor, tijdens als na uw LIVE moment verbonden houden. Door de inzet van een creatief, overzichtelijk en doordacht communicatietraject, waarin meerdere ’touch moments’ worden ingezet om uw collega’s of relaties te informeren, prikkelen of enthousiasmeren, wordt optimale betrokkenheid en resultaat bereikt.

Laat u middels dit blog inspireren door verschillende originele event en incentivereis mogelijkheden in binnen- en buitenland voor dit najaar en 2023!
En ligt door omstandigheden een LIVE moment deze winter niet binnen de mogelijkheden? Ook voor uw online event zijn wij uw ervaren en professionele partner!

Op groepsreis naar de stralende zon of naar winterwonderland?

Vindt u dat uw organisatie na de zomerperiode wel een frisse impuls kan gebruiken? Of wilt u uw medewerkers of relaties belonen voor de behaalde prestaties, stimuleren voor de nog te behalen targets of hen inspireren met een culturele of zakelijke ervaring in een ander land? Een groepsreis is dé manier om te investeren in uw medewerkers of relaties.

Maar welke bestemmingen lenen zich voor een waanzinnige groepsreis? Wij zetten er een aantal voor u op een rij!

Stralende zonbestemmingen

Klik op de onderstaande bestemmingen om meer informatie te zien over de fantastische groepsreismogelijkheden.

Hoe gaat u uw collega's of relaties in 2023 verbonden houden?

Hoe gaat u uw collega's of relaties in 2023 verbonden houden?

Hoe gaat u uw collega's of relaties in 2023 verbonden houden?

Hoe gaat u uw collega's of relaties in 2023 verbonden houden?

Winterwonderland bestemmingen

Hoe gaat u uw collega's of relaties in 2023 verbonden houden?

Hoe gaat u uw collega's of relaties in 2023 verbonden houden?

Hoe gaat u uw collega's of relaties in 2023 verbonden houden?

Hoe gaat u uw collega's of relaties in 2023 verbonden houden?

Start het nieuwe jaar met een spetterende kick-off!

Een goed begin is het halve werk!

 • Wilt u in 2023 meteen de neuzen dezelfde kant op krijgen?
 • Gaat u een meerjarenplan presenteren aan uw stakeholders?
 • Staat u op het punt om met uw team aan een belangrijk project te beginnen?
 • Heeft u een nieuw product te lanceren?
 • Is er sprake van een fusie met een ander bedrijf?

Natuurlijk wilt u dan iedereen aan boord hebben om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken. Voor dit soort situaties laat u een kick-off meeting organiseren door goMICE!

Bij goMICE beseffen we maar al te goed met welk belang u een kick-off meeting organiseert. Daarom doen we er alles aan om te zorgen dat u maximale impact én betrokkenheid realiseert. Op basis van uw doelstelling, ideeën en wensen maken wij een maatwerk concept. Ook staan we u als sparringpartner bij voor strategische vraagstukken. Door onze jarenlange ervaring met het organiseren van kick-off meetings, kunnen wij de juiste vragen stellen en met u meedenken om deze meeting succesvol te laten verlopen. Graag geven we wat tips en ideeën voor de organisatie van uw volgende kick-off event.

Start het jaar met een inhoudelijke ontbijtsessie

Heeft u de organisatiestrategie en -doelen voor 2023 al helemaal in kaart en wilt u de gehele organisatie direct meenemen in alle plannen en activiteiten voor het nieuwe jaar? Plan dan na de kerstvakantie een ontbijtsessie op een sfeervolle locatie met een kort en krachtige presentatie vanuit het management, een inspirerende spreker die meteen een waardevolle boodschap meegeeft, proost op het nieuwe jaar en geniet daarna samen van een heerlijk ontbijt!

Hoe gaat u uw collega's of relaties in 2023 verbonden houden?

Inspirerende heisessie

Is het einde van 2022 erg druk geweest en wilt u samen met de rest van het Management Team de doelen voor 2023 helder op papier zetten? Start het nieuwe jaar dan met een heisessie op een verrassende locatie in binnen- of buitenland. In ons blog: Hoe organiseer je een inspirerende en succesvolle heisessie? geven we meer tips en inspiratie!

Een onvergetelijk nieuwjaarsevent

Is uw organisatie niet in de gelegenheid om het jaar af te sluiten met een kerstfeest? Start het nieuwe jaar dan met een dag vol inspiratie, intervisie en kennisdeling. Sluit deze dag af met een heerlijk diner of knallend (thema)feest waar samen wordt geproost op een succesvol jaar.

Nieuwjaarsduik met je team

Deze is voor de echte durfal! Want echt fris en fruitig begin je het nieuwe jaar met een eigen georganiseerde Nieuwjaarsduik. Na een inhoudelijke sessie bij een sfeervolle strandlocatie springen jullie samen het koude water in, om vervolgens op te warmen met een heerlijke brunch. Lekker bij de openhaard verder sparren of een dagje remote werken met je team, zorgt voor een frisse start die nog lang bijblijft!

Hoe gaat u uw collega's of relaties in 2023 verbonden houden?

Maak van 2023 een sprookjesachtig jaar!

Uw volgende zakelijke meeting of evenement organiseren op een sfeervolle locatie? Een unieke plek waar al honderden jaren (feestelijke) gelegenheden plaatsvinden? Verras uw doelgroep dan eens met een sprookjesachtige ontmoeting op een prachtige kasteellocatie!

Nederland kent vele mooie kastelen, maar ook in het buitenland zijn geweldige chateaus, paleizen en kloosters te vinden waar uw gasten gegarandeerd bij weg zullen dromen! Van een unieke Game of Thrones setting nabij Barcelona of een glamoureuze balzaal in een statig slot in Duitsland, tot aan een charmant chateau in Frankrijk. Met welk kasteel verrast u uw medewerkers of relaties tijdens uw volgende zakelijke meeting of event?

Sprookjesachtig ontmoeten bij deze buitenlandse kasteellocaties!

10x Corporate Event Themes

Door uw event of eventjaar te koppelen aan een thema, kan er nog meer diepgang en een totaalbeleving gecreëerd worden. Dit overkoepelend thema hangt als het ware als een paraplu boven alle online, live en offline communicatiemiddelen die worden ingezet tijdens, maar ook voorafgaand en na uw event!

Middels onze Stretch-methode realiseren wij in dit geval een maatwerk communicatietraject waarin gedurende langere tijd meerdere ’touch moments’ worden ingezet om uw medewerkers en relaties te informeren, prikkelen, enthousiasmeren of te activeren.

Het thema dat wij creëren is volledig afhankelijk van uw doelstelling, doelgroep en de boodschap die u wilt overbrengen. Maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een algemeen thema. In dit geval zorgen wij ervoor dat uw boodschap strategisch verwerkt wordt binnen het gehele traject, zodat u uw doelen op ludieke, unieke en onvergetelijke wijze kunt bereiken! Denk bijvoorbeeld aan de thema’s:

 • Go Green
 • Fine Food Festival
 • (Team)building the future
 • Wine & Dine
 • Oktoberfest
 • Masked Ball
 • Winter Wonderland
 • Après Ski Party
 • Boost your health
 • Disco Inferno

Gratis online sparringsessie?

Het betrokken en verbonden houden van uw relaties en medewerkers is van groot belang, maar kan ook uitdagend zijn! Want hoe zorgt u er nu precies voor dat uw boodschap goed overkomt en de impact maakt die u wenst? Boek hier een gratis online sparringsessie met één van onze professionals en laat u verrassen door de mogelijkheden van onze Stretch-methode in combinatie met uw volgende LIVE meeting, event of incentivereis!

Wilt u voortaan ook inspiratie, tips en mooie incentive- en eventvoorbeelden ontvangen per mail? Schrijf u dan gratis in voor onze E-news via http://eepurl.com/hkGXAz