Header
Header

Veelzijdige citytrip bestemming voor groepen: Valencia!

Veelzijdige citytrip bestemming voor groepen: Valencia!

Afgelopen mei mochten we een onvergetelijke reis naar het prachtige Valencia organiseren. Deze Spaanse stad heeft zoveel te bieden en staat bekend om zijn fijne mix van een gezellig oud centrum, een uitgestrekt strand, de beste paella’s, comfortabele fietsroutes en bijzondere moderne musea. We kennen Valencia intussen op ons duimpje en hadden ook dit keer weer een uniek reisprogramma voor onze opdrachtgever samengesteld! In dit blog neem ik, Projectmanager Nadia, u digitaal mee naar de zonnige sinaasappelstad!

Rooftop cocktail-diner

De reis ging van start met een middagvlucht waarna een korte transfer volgde naar het 5-sterren hotel waar de groep verbleef. Geheel in stijl stond hier een welkomst cocktail-diner klaar op de toffe rooftop. Een mooi moment om elkaar onderling (beter) te leren kennen, onder het genot van een hapje en een drankje. De sfeer was gezellig en relaxed; een fijne start van de reis!

Veelzijdige citytrip bestemming voor groepen: Valencia!

Valencia, de zonnige stad aan zee!

De tweede dag begon heerlijk met een strakblauwe lucht, aangename temperatuur en een uitgebruid ontbijt. Na het ontbijt stond een lokale gids klaar om de groep mee te nemen naar natuurpark L’Albufera, iets buiten de stad gelegen. In dit natuurpark vind je het grootste meer van Spanje, een grote verscheidenheid aan vogels en pittoreske dorpjes. Maar er is iets waar het park voornamelijk bekend om staat: de paella! En dat is ook precies wat we voor de groep in petto hadden… Aan de rand van het meer lag een traditionele vissersboot klaar, waarmee de groep een heerlijk tochtje over het water maakte naar de locatie waar een paella kookcursus zou plaatsvinden: een betoverende locatie bij een authentieke barraca. Hier stonden paellapannen klaar om in groepjes dit traditionele Spaanse gerecht te bereiden. Welk team maakt de beste paella?! De chef bekeek de resultaten met een kritische blik en nam zijn besluit. Na afloop van de workshop werd er aan een prachtig gedekte tafel genoten van al het lekkers.

Op een charmante binnenplaats stonden ’s avonds de tafels netjes gedekt voor een smaakvol diner. Er werd genoten van de diverse gerechten en elkaars gezelschap. Na afloop gingen de voetjes van de vloer in een nabijgelegen club.

Veelzijdige citytrip bestemming voor groepen: Valencia!

Rollend door Valencia

Dag drie stond in het teken van het ontdekken van de stad tijdens een 3-uur durende fietstocht. De gidsen lieten de leukste plekjes van de stad zien, waaronder de indrukwekkende kathedraal in het oude centrum en Museo de las Ciencias in de futuristisch uitziende Stad van de Kunst en Wetenschap. Onderweg stond een verfrissende lokale lekkernij klaar voor de deelnemers: Horchata! Een romige, melkachtige drank gemaakt van aardamandelen, water en suiker. Super lekker! De tour eindigde bij het strand, waar geluncht werd met uitzicht op zee. Vervolgens volgde een vrije middag voor de deelnemers, waarbij zij de fiets van de tour nog tot hun beschikking hadden.

Veelzijdige citytrip bestemming voor groepen: Valencia!

Sterrendiner op een sterrenlocatie

Als afsluiting van deze mooie dagen kon een bijzonder diner natuurlijk niet ontbreken! Het slotdiner vond plaats bij La Salita. Masterchef Begoña Rodrigo, in Spanje bekend van het tv-programma Top Chef, leidt dit sterrenrestaurant. Het restaurant, gelegen in de wijk Ruzafa, heeft een prachtige binnentuin waar de groep werd verwelkomd met een verfrissend drankje en de lekkerste culinaire gerechtjes. Als extra WOW-moment werd de groep verrast met een spectaculair flamenco optreden. Het optreden was erg indrukwekkend en emotioneerde zelfs diverse deelnemers! Prachtig om te zien hoe we zulke memorabele momenten voor mensen mogen organiseren. De gerechten die de chef vervolgens aan tafel uitserveerde waren subliem! Na afloop ontving zij dan ook een groot applaus van de groep. Na een laatste heerlijke (maar korte) nacht in het hotel, volgde de transfer naar de luchthaven. Hiermee kwam er een einde aan een gezellige en bijzondere reis, waar nog lang over zal worden nagepraat.

Veelzijdige citytrip bestemming voor groepen: Valencia!

Maak uw reis naar Valencia nog completer!

Natuurlijk wilt u dat uw groeps- of incentive reis naar Valencia voor maximale impact zorgt bij de deelnemers. Met onze Stretch-methode zorgen we ervoor dat we vroegtijdig beginnen met informeren, enthousiasmeren of activeren van uw medewerkers of relaties. Denk hierbij aan het bekendmaken van de reis op een ludieke manier, het stimuleren van verkoopdoelen middels de goMICE activatie-app of het met elkaar verbinden van de doelgroep op weg naar dit onvergetelijke LIVE-moment.

Heeft u ook interesse in een Valenciaanse beleving samen met uw collega’s of zakenrelaties? Of een groepsbeleving naar een andere mooie Spaanse bestemming in Europa, zoals BilbaoMadridMálaga & Sevilla of Milaan? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee in de verrassende mogelijkheden!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!