Header
Header

Een groepsreis naar het waanzinnige Kaapstad en de Wijnlanden!

Een groepsreis naar het waanzinnige Kaapstad en de Wijnlanden!

Kaapstad: de mooiste stad ter wereld! Althans, zo wordt de Zuid-Afrikaanse hoofdstad door veel reismagazines en reisprogramma’s bestempeld met haar prachtige ligging rond de Tafelberg en omringd door een nationaal park en wijnlanden! Wij hebben diverse groeps- en incentivereizen mogen organiseren naar deze waanzinnige bestemming en weten als geen ander hoe we op deze bestemming een echt WOW-reisprogramma kunnen neerzetten! Wij nemen u in dit blog mee naar Cape Town!

Reizen naar Kaapstad

Of op zijn Afrikaans: Reis na Kaapstad! De oudste stad van het continent Afrika ligt op 12 uur vliegen van Nederland en wordt onder andere door KLM, Delta en Air France uitgevoerd. Vaak is het zo dat een lange vlucht ook direct betekent dat je naar een bestemming vliegt waar je te maken hebt met tijdsverschil. Echter, is dit niet het geval in Zuid-Afrika! Het land ligt op dezelfde tijdzone als Nederland. Dat betekent dus geen jetlag, hoe fijn is dat?!

Ultimate Kaapstad Travel Guide

Wij zijn dol enthousiast over deze bestemming en hebben een Ultimate Cape Town Travel Guide samengesteld om u te inspireren voor een te gek groepsreisprogramma door Kaapstad en haar omgeving! Kaapstad is levendig, multicultureel, kleurrijk en heeft een fascinerende geschiedenis waar de Europeanen (en met name de Nederlanders) een belangrijke rol in gespeeld hebben. Een bijzonder interessante bestemming dus… Kom ons gaan! (Let’s go ?)

  • Big beauty: de imposante tafelberg met zijn platte top is één van de eerste en laatste dingen die u ziet als u de stad bezoekt. De berg is een officieel wereldwonder en is een iconische must do! De kabelbaanrit naar de top van de Tafelberg is al een unieke ervaring ansich. Vanuit de wagons heeft u namelijk een fenomenaal panoramisch uitzicht op de berg, de haven en Robbeneiland. Eenmaal bovenop de Tafelberg is het uitzicht onbeschrijfelijk prachtig. Tip: Bezoek de top van de berg tijdens zonsondergang… It’s like a dream!
  • Spectaculaire safari: Het Kruger Park in het noorden van Zuid-Afrika staat bekend als fenomenaal safarigebied. Echter, is het zonde om in een kort reisprogramma veel reistijd in te plannen. Gelukkig zijn er in de buurt van Kaapstad mooie reservaten te vinden waar the big five te spotten zijn! Tip: Verblijf in luxe lodges of luxe tenten middenin een prachtig reservaat, met uitzicht op het leefgebied van de big five!
  • Harley Davidson Tour: Ga voor een stoere manier van transport door Kaapstad of naar de omliggende wijnlanden. Rij over de iconische Tafelberg, cruise naar Duiker Island waar Kaapse pelsrobben te zien zijn, breng een bezoek aan de Afrikaanse pinguïns op Boulders Beach en sta versteld van de spectaculaire kustlijnen. Een te gekke tour!

Een groepsreis naar het waanzinnige Kaapstad en de Wijnlanden!

  • Kaapse Wynland: De Kaapse wijnlanden in Zuid-Afrika’s Westkaap worden als één van de mooiste wijnregio’s ter wereld gezien. Een gebied waar topwijnen worden geproduceerd! Al op ongeveer 20 minuten van het centrum van Kaapstad ligt de Constantia vallei; het oudste wijngebied van Zuid-Afrika. Beroemde wijnhuizen, spectaculaire bergen en bovenal proeven en relaxen vormen de rode lijn van een bezoek aan de heerlijke Kaapse Wynlanden.
  • Surfen: Na de prachtige kustlijnen aanschouwt te hebben, mag een duik in de zee natuurlijk niet ontbreken! Nu blijken de baaien van Kaapstad zich ook nog eens als perfecte te lenen als surfspot! Dus wat denk je van een surfles aan de Westkaap? Dé plek waar Capetonians (de inwoners van Kaapstad) zelf ook vaak de uitstekende golven meepakken!
  • Birds eye view of Cape Town: Are you ready to fly?! Kaapstad is prachtig vanuit ieder standpunt, maar is vanuit de lucht toch wel fenomenaal te noemen. Vervul uw skydive-droom en kies voor een onvergetelijke tandemsprong boven Kaapstad! De adrenaline kick die je bekrimpt tijdens de vrije val, het uitzicht zoals je nog nooit tevoren ervaren hebt en een bucketlist activiteit die u gegarandeerd met uw collega’s of relaties verbindt!

Een groepsreis naar het waanzinnige Kaapstad en de Wijnlanden!

  • A taste of Africa: Proef authentieke Afrikaanse gerechten in het prachtige restaurant GOLD. Afrikaans eten wordt traditioneel gedeeld met familie en vrienden, geheel in lijn met deze traditie wordt er bij dit restaurant een 14-gangen shared dining diner geserveerd. Maar niet alleen de smaakpapillen worden hier op hol gebracht! GOLD vult het diner aan met een mix van Afrikaans entertainment in de vorm van dans en zang! Een compleet verzorgde avond in een top restaurant!

Een groepsreis naar het waanzinnige Kaapstad: dineren bij GOLD restaurant!Source: GOLD Restaurant Cape Town.

Maak uw reis naar Kaapstad nog magischer!

Natuurlijk wilt u dat uw groeps- of incentive reis naar Kaapstad voor maximale impact zorgt bij de deelnemers. Met onze Stretch-methode zorgen we ervoor dat we vroegtijdig beginnen met informeren, enthousiasmeren of activeren van uw medewerkers of relaties. Denk hierbij aan het bekendmaken van de reis op een ludieke manier, het stimuleren van verkoopdoelen middels de goMICE activatie-app of het met elkaar verbinden van de doelgroep op weg naar dit onvergetelijke LIVE-moment.

Wij kennen Kaapstad goed en kunnen u, uw medewerkers en relaties verrassen met een veelzijdig en avontuurlijk maatwerk programma. Uiteraard met uw doelen, doelgroep en wensen als uitgangspunt! Wenst u meer informatie over de groeps- en incentivereismogelijkheden naar Kaapstad? Of reis u liever af naar een andere unieke bestemming, zoals Jordanië, Dubai, Toronto & New York of Scandinavië? Neemt dan contact met ons op en vraag gerust naar de mogelijkheden.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!