Case: ultieme zomer incentivereis naar Split en Hvar!

Ultieme zomer incentivereis naar Split en Hvar!

Afgelopen juni reisden Lotte, Diewertje & Dian van team goMICE met een enthousiaste groep van 167 young professionals naar het zonnige Split & Hvar! Split is een van de mooiste steden van Kroatië met haar sfeervolle straten, gezellige Riva boulevard en architectonische hoogtepunten. Hvar wordt ook wel het Ibiza van Kroatië genoemd. Een eiland met een bruisend nachtleven, omgeven door azuurblauwe wateren en prachtige lavendelvelden. U hoort het al… een geweldig combinatie van bestemmingen, wat ook deze reis weer ten volste bleek! In dit blog nemen wij u mee in het toffe driedaagse reisprogramma.

Dag 1: Privé vlucht, city food game en pool dinner

Exclusieve VIP-charter naar Split

Op reis met een groep van 167 personen is logistiek best een uitdaging. Gelukkig ontsprongen we de enorme drukte op Schiphol, doordat we met een exclusieve VIP-charter naar Kroatië vlogen! En zeg nu zelf: hoe tof is dat?! Een privé vliegtuig voor uw organisatie met daarbij de mogelijkheid om uw huisstijl terug te laten komen in het toestel. Na een soepele check-in en security controle vertrokken we netjes op tijd richting Split. De sfeer zat er bij iedereen goed in en ondanks de vroege ochtendvlucht werd er al volop geproost (en geslapen).

City food game en ferry

Eenmaal geland in Split volgde de busreis naar het centrum van de stad, waarna de deelnemers de stad verkenden tijdens een tasty city game. Genietend van de zon en de mooie binnenstad met een verfrissend drankje en lokale bites. Vervolgens werd de reis voortgezet per ferry naar Hvar, waar een super snelle check-in in het hotel volgde: WE LIKE!

Pool (party) dinner

De eerste reisdag werd afgesloten met een feestelijke pool dinner! De pool area van het hotel was prachtig gedecoreerd met mooie buffetten, sfeerverlichting, een XL projectiescherm en natuurlijk gezellige muziek! Het diner ging van start tijdens zonsondergang en vloeide over in een gezellige avond, inclusief open bar en een company pubquiz. Het programma eindigde om 23.00 uur, waarna een groot gedeelte van de groep zelf nog het nachtleven van Hvar indook!

Ultieme zomer incentivereis naar Split en Hvar!

Dag 2: genieten, dansen en afkoelen op het azuurblauwe water

Boat party!

Na een ochtend uitslapen (voor de groep ?) en een uitgebreid ontbijt was het tijd voor een heerlijke middag op het kristalheldere water: in de haven van Hvar lagen twee Dalmatische privéboten te wachten, welke van ver te horen waren door de DJ’s die de groep feestelijk verwelkomden. De boten voeren langs de indrukwekkende kustlijn, waarbij onderweg diverse zwemstops werden gemaakt, er genoten werd van een BBQ lunch en iedereen erop los danste op het zonnedek met een drankje in de hand. Eind van de middag meerden de boten weer aan bij de haven van Hvar, waarna de groep lekker kon relaxen het zwembad van het hotel.

Ultieme zomer incentivereis naar Split en Hvar!

Sunset dinner op een magische locatie

De laatste avond van de reis was werkelijk waar magisch! Zo werd de groep opgesplitst in kleinere groepen en met verschillende speedboten naar de Paklinksi eilanden gebracht. Een echte WOW-ervaring om met de ondergaande zon over het water te schieten en het restaurant tegemoet te varen. Het ruime terras van het restaurant heeft waanzinnig uitzicht over de zee en heeft werkelijk een paradijselijke sfeer door de unieke locatie in een botanische tuin en mooie verlichting van enorme lampionnen. Alle deelnemers genoten volop en straalden van oor tot oor. De avond werd ook weer afgesloten per speedboten terug naar Hvar, waarna velen nog tot in de laatste uurtjes genoten van de warme zomeravond bij de befaamde Carpe Diem Nightclub!

Ultieme zomer incentivereis naar Split en Hvar!

Dag 3: A trip to remember!

Trendy rooftop drinks in Split

Na een laat ontbijt en check-out in het hotel, voeren we weer per ferry terug naar Split. Waar de reis feestelijk werd afgesloten bij de trendy Roof68 rooftop bar. Tot op de laatste minuut genoot de groep van de muziek, de zon en elkaars gezellige aanwezigheid!

Back home

Eind van de dag vlogen we weer per exclusieve VIP-charter terug naar Amsterdam. De verbondenheid tussen de groep was enorm na deze drie dagen. Een doel dat meer dan bereikt is! En als we de reacties van alle deelnemers mogen geloven was het 100% a wonderful trip to remember!

Maak uw reis naar Kroatië nog magischer!

Natuurlijk wilt u dat uw groeps- of incentive reis naar Split & Hvar voor maximale impact zorgt bij de deelnemers. Met onze Stretch-methode zorgen we ervoor dat we vroegtijdig beginnen met informeren, enthousiasmeren of activeren van uw medewerkers of relaties. Denk hierbij aan het bekendmaken van de reis op een ludieke manier, het stimuleren van verkoopdoelen middels de goMICE activatie-app of het met elkaar verbinden van de doelgroep op weg naar dit onvergetelijke LIVE-moment.

Wij kennen Split & Hvar goed en kunnen u, uw medewerkers en relaties verrassen met een veelzijdig en avontuurlijk maatwerk programma. Uiteraard met uw doelen, doelgroep en wensen als uitgangspunt! Wenst u meer informatie over de groeps- en incentivereismogelijkheden naar Kroatië? Of reis u liever af naar een andere unieke bestemming, zoals JordaniëIbiza, Madrid of Athene? Neemt dan contact met ons op en vraag gerust naar de mogelijkheden.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!