Header
Header

Sprookjesachtig ontmoeten bij deze buitenlandse kasteellocaties!

Sprookjesachtig ontmoeten bij deze buitenlandse kasteellocaties!

Wilt u uw volgende zakelijke meeting of evenement organiseren op een sfeervolle locatie waar al honderden jaren (historische) gelegenheden plaatsvinden? Verras uw doelgroep dan eens met een sprookjesachtige ontmoeting op een prachtige kasteellocatie! Al eerder deelden we een aantal prachtige kastelen voor uw meetings & events in Nederland. Maar ook in het buitenland zijn geweldige kastelen, chateaus en kloosters te vinden waar uw gasten gegarandeerd bij weg zullen dromen! In dit blog delen wij graag een aantal buitenlandse kasteellocaties voor uw sprookjesachtige meetings of evenementen!

Kasteel Kronborg – Denemarken

Er zijn maar weinig plekken ter wereld die omgeven zijn door zoveel geschiedenis als het Deense Kasteel Kronborg. Zo is het kasteel wereldberoemd als decor voor Shakespeares toneelstuk ‘Hamlet’ én staat het op de UNESCO-werelderfgoedlijst! Eeuwenlang werd het kasteel alleen gebruikt voor de grote evenementen van de koninklijke familie. Maar tegenwoordig stelt Kasteel Kronborg zijn locatie ook beschikbaar voor bedrijfsevenementen. Dus wat denkt u van een renaissancediner in een 600 jaar oude zaal, waarbij uw gezelschap het kasteel spectaculair betreed over de slotgracht omgeven met brandende fakkels? Of kanonvuren als start van een te gekke feestavond in de imposante balzaal? Met zoveel geschiedenis, zal uw evenement in de Kronborg niets minder dan memorabel zijn!

Sprookjesachtig ontmoeten bij het Deense Kronborg Castle! Source: Kronborg Castle Denmark.

Château de Montvillargenne – Frankrijk

Het prachtige Château de Montvillargenne is gelegen in Chantilly (nabij Parijs) en biedt de mogelijkheid om naast geweldige meetings en events ook te overnachten in de elegante chateaukamers. Het chateau is omringt door 15 hectare natuur en is het grootste chateau hotel van Frankrijk met zijn 120 kamers, grote conferentie- en meeting centrum, wellness en charmante bar en restaurant. De 21 flexibele vergaderzalen variëren van een capaciteit van 10 tot 300 personen en kunnen gecombineerd worden met privé terrassen inclusief uitzicht over de kleurrijke tuinen! Château de Montvillargenne biedt de perfecte setting voor een meerdaagse meeting of event in charmante Franse sferen, gecombineerd met luxe hedendaagse faciliteiten op een toplocatie!

Sprookjesachtig ontmoeten bij het Franse Chateau de Montvillargenne!Source: Chateau de Montvillargenne.

The Tower of London – Verenigd Koninkrijk

Wanneer het aankomt op eventlocaties, wordt het bijna niet indrukwekkender dan The Tower of London! Dit historische fort is één van de meest herkenbare gebouwen in het centrum van Londen en is tevens een UNESCO-werelderfgoed locatie! Gasten kunnen tijdens uw meeting of events genieten van de historie van het kasteel, zoals de wapenuitrustingen van enkele beroemde koningen: Hendrik VIII en Charles I. Perfect voor een karaktervolle receptie of een sfeervol diner in één van de oudste eventruimtes van het land ?. Een magnificent venue om te combineren met een groeps- of incentivereis naar Londen!

Sprookjesachtig ontmoeten bij de Engelse Tower of London!Source: The Tower of London.

Castell De Santa Florentina – Spanje

Aan de rand van Barcelona, verborgen in de prachtige bossen van Canet De Mar ligt het middeleeuwse kasteel Castell De Santa Florentina. Een unieke venue die volledig exclusief te reserveren is voor uw gezelschap en geweldig te combineren is met een groeps- of incentivereis naar Barcelona! Het Spaanse kasteel beschikt over een grote zaal met stijlvolle inrichting en biedt capaciteit aan 220 personen. Daarnaast heeft de Spaanse locatie een wijngaard en een heerlijke groene binnenplaats! Het elegante interieur kenmerkt zich aan veel marmeren en keramieken details en unieke glazen sculpturen. Een sprookjesachtige ambiance gegarandeerd! Fun fact: Dit kasteel is te herkennen uit de HBO serie Game of Thrones!

Sprookjesachtig ontmoeten bij het Spaanse Castell de Santa Florentina!Source: Castell de Santa Florentina.

Schloss Albrechtsberg – Duitsland

Schloss Albrechtsberg is een kasteel dat naast een statige bouwstijl ook over een statige locatie beschikt: namelijk midden in een idyllisch park en gelegen boven de rivier de Elbe in Dresden. Het prachtige kasteel stamt uit de 19e eeuw en biedt vandaag de dag de mogelijkheid om grootse (zakelijke) meetings en evenementen te hosten. Of het nu gaat om een zomerse receptie, een eersteklas gala event in een glamoureuze balzaal of een feestelijk bedrijfsjubileum. Of een teambuilding event, een spetterende productpresentatie of een vorstelijk galadiner. De fenomenale zalen, prachtige zonneterrassen en de groene omgeving zullen uw evenement een onvergetelijk charmant karakter geven. Bij Schloss Albrechtsberg bent u aan het goede adres! De onderstaande afbeeldingen spreken voor zich, toch?! ?

Sprookjesachtig ontmoeten bij het Duitse Schloss Albrechtsberg!Source: Schloss Albrechtsberg.

Stretch Your Magnificent Moment

Bent u na het zien van deze vorstelijke kasteellocaties geïnspireerd om uw volgende zakelijke meeting of evenement ook in het buitenland te organiseren? Laat uw gezelschap dan nu al in de sprookjesachtige sferen komen met behulp van de goMICE Stretch-methode! Door middel van een krachtig communicatietraject kan uw doelgroep voorafgaand aan uw meeting of event al worden geënthousiasmeerd, geïnspireerd en geïnformeerd! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gekalligrafeerde uitnodiging op ouderwets briefpapier, een tussentijdse verrassing aan huis middels een drank in stijl met het thema of een échte royal treatment middels een tussentijds LIVE moment in een kasteel in Nederland. Wij sparren graag over de mogelijkheden voor uw organisatie en meeting- of eventdoelen!

 Geraadpleegde bronnen:

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!