Header
Header

Anita en Linda op inspectiereis naar Dubai

Anita en Linda op inspectiereis naar Dubai

De inspectiereis naar Schotland zit er net op en er staan ook al weer leuke inspectiereizen gepland! Dit omdat er ook volgend jaar weer veel groepen een incentive reis bij goMICE hebben geboekt!

Ik deel graag met jullie een greep uit mijn agenda voor de aankomende periode.

Er staat allereerst een inspectie gepland naar Dubai. Samen met Projectmanager Linda reis ik voor 4 dagen naar Dubai om aan de ene kant alle vaste leveranciers te spreken en aan de andere kant staat deze reis ook in het teken van een groep van 80 personen die eind januari voor 5 dagen naar Dubai zal gaan. Terwijl we daar zijn zetten we alle puntjes op de i voor deze groep uit België.

Dubai: één van mijn favoriete bestemmingen

Dubai is één van mijn favoriete bestemmingen. Ik kijk nu al uit naar het prachtige weer en alle bijzonderheden die deze bestemming iedere keer weer te bieden heeft. Ook is het altijd weer een feestje om je vaste leveranciers te zien en te genieten van vooral ook het heerlijke eten.

Inspectiereis-Dubai-Anita-en-LindaHOOFD

Bijzondere plekjes in Dubai

Benieuwd naar de bijzondere plekjes in Dubai? Hou dan onze komende blog en vlogs in de gaten. We gaan er bij goMICE ook steeds meer aan wennen om filmpjes op te nemen! Onlangs verrasten we een aantal klanten nog met een filmpje vanaf hun (mogelijke) aankomende bestemming.

Tijdens de inspectiereis naar Dubai vliegen ook twee afgevaardigden van onze opdrachtgever met Emirates naar Dubai. Zij vliegen vanuit Brussel, maar ook zij zullen genieten van alles wat Emirates te bieden heeft. Emirates is een vaste leverancier van goMICE en wil altijd wel iets bijzonders voor ons regelen. Vliegen met de A380 is enorm comfortabel, zowel in de economy- als in de businessclass.

Inspectiereis-Dubai-Anita-en-LindaHOOFD

Voor de afgevaardigden van onze Belgische klant hebben we een eigen inspectie gepland zodat zij in alle rust de restaurants kunnen bezoeken. Wij treffen hen ook nog daar om alles even door te spreken. Wij hebben immers ook alles voor hen geregeld in Dubai en dan is het fijn alle zaken even door te nemen en te beluisteren of alles ook naar wens verloopt.

Inspectiereis-Dubai-Anita-en-LindaHOOFD

Een inspectiereis naar Malta

Een week later vertrek ik, ook met Linda, voor 3 dagen naar Malta om een reis voor te bereiden voor een andere Belgische opdrachtgever die volgend jaar met 70 personen op reis gaat!

Inspectiereis-Dubai-Anita-en-LindaHOOFD

En mijn laatste zakelijke reis dit jaar staat gepland op 9 december naar Zuid-Frankrijk. Hier ga ik samen met Projectmanager Lotte heen. Hier gaan we eveneens op inspectie, ditmaal om een hele mooie incentive reis voor een groep van 75 personen voor te bereiden. De bestemming voor die reis mag ik nog niet onthullen, omdat het bedrijf dat graag geheim wil houden. De deelnemers van die reis weten alleen dat ze naar Zuid-Frankrijk gaan, maar meer ook niet. En ik ben bang dat zij ook meelezen. 🙂

Inspectiereizen in 2019

Vanaf januari staan er ook weer diverse mooie (inspectie)reizen gepland, naar onder andere Azië ten behoeve van een inspiratiereis voor een grote retail-organisatie uit Nederland. Hongkong, Shenzhen en Singapore worden bezocht. Voor een andere incentive reis wordt Dubrovnik bezocht en zo kan ik nog wel even doorgaan!

Events in 2019

Ook organiseert goMICE diverse events in zowel Nederland als het buitenland.

Inspectiereis-Dubai-Anita-en-LindaHOOFD

Daarvoor staan voor volgend jaar weer een aantal mooie inspecties en reizen op het programma. Blijf ons dan ook vooral volgen! Wij houden u op de hoogte met informatieve blogs en fotoverslagen op onze website en met leuke vlogs & foto’s op Facebook, Instagram & LinkedIn.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!