Header
Header

In een andere dynamiek vergaderen? Ga voor een heisessie!

We zien ze steeds vaker voorbijkomen; heisessies. Dit zijn bijeenkomsten voor leidinggevenden van uw bedrijf, of voor complete afdelingen, op een externe locatie. Voorwaarde voor de locatie? Zo min mogelijk prikkels, zodat de deelnemers het maximale uit de dag kunnen halen. Bij goMICE weten wij hier wel raad mee!

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Meetings-hei-sessie

Heisessie organiseren

Een heisessie laten organiseren

Wilt u een ochtend, middag of gewoon een complete dag vergaderen, lezingen of workshops volgen en dat weg van de normale werkplek? Dan is een heisessie een uitstekende keuze om deze dag betekenisvol in te vullen. Afhankelijk van uw doel, kunt u deze sessie of dag geheel naar eigen wens en inzicht invullen. Bij goMICE zit het organiseren in ons bloed, wij bezorgen u en uw team graag een bijzondere dag.

Inspirerende locaties

Het bijzondere van een heisessie is de omgeving. U bent weg van uw werkplek en wordt dus niet blootgesteld aan de prikkels die u en uw team iedere dag ervaren. Op een bijzondere, externe locatie komt u tot inzichten die u terug op kantoor direct kunt toepassen. Onderling meer begrip, beter samenwerken, nieuwe inzichten en oplossingen voor problemen die tot voor kort onoplosbaar leken – de voordelen van een heisessie leert u het beste kennen door het te ervaren!

Maatwerk organisatie

Het laten organiseren van een heisessie door goMICE betekent voor u complete afzondering van de dagelijkse omgeving, knopen doorhakken, inspiratie opdoen en natuurlijk teambuilding. In onze uitgebreide portefeuille van bijzondere locaties vindt u altijd een setting die bij u en uw team past. We kunnen u helpen uw doelen te bereiken door mee te denken in de invulling, regelen de catering en indien gewenst een overnachting, bovendien houdt u met onze digitale tools uw deelnemers eenvoudig op de hoogte.

Maximale impact

Als u een heisessie laat organiseren, dan wilt u dat de deelnemers zich comfortabel voelen en er het maximale uit halen. Bij goMICE begrijpen we dit als geen ander!

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Landing
Landing

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Landing
Landing

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Landing
Landing
Landing

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Landing

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.