Header
Header

Kick-off meeting organiseren?

Staat u op het punt om met uw bedrijf aan een belangrijk project te beginnen? Heeft u een nieuw product te lanceren, of is er sprake van een fusie met een ander bedrijf? Natuurlijk wilt u dan iedereen aan boord hebben om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken. Voor dit soort situaties laat u een kick-off meeting organiseren. Speciaal om op een interactieve manier, maximaal draagvlak te creëren – live of hybride! 

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Kick-off laten organiseren

Kick-off meeting organiseren

Een kick-off meeting organiseert u voor maximale betrokkenheid!

Wanneer u een kick-off meeting wilt laten organiseren, dan heeft u zich gerealiseerd dat het van cruciaal belang is om binnen uw bedrijf alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Tijdens een kick-off meeting (live of hybride) maakt u de aanwezigen deelgenoot van alle ins en outs en geeft u ze ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen en om zelf met ideeën te komen.

Bij goMICE beseffen we maar al te goed met welk belang u een kick-off meeting organiseert. Daarom doen we er alles aan om te zorgen dat u maximale impact én betrokkenheid realiseert. Dit doen we bijvoorbeeld door de meeting op een unieke locatie te organiseren. Op basis van uw doelstelling, ideeën en wensen maken wij een maatwerk concept. Ook staan we u als sparringpartner bij voor strategische vraagstukken. Door onze jarenlange ervaring met het organiseren van kick-off meetings, kunnen wij de juiste vragen stellen en met u meedenken om deze meeting succesvol te laten verlopen.

We laten niets aan het toeval over. Dit houdt in dat we u en uw mensen volledig ontzorgen tijdens deze kick-off meeting. Een externe locatie die uniek is en de juiste uitstraling heeft, gecombineerd met geschikte catering en aankleding, zorgen voor de perfect ambiance. We stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat u zich alleen bezig hoeft te houden met het brengen van uw boodschap.

De kick-off meeting is een succes wanneer de aanwezigen voor 100% aan boord zijn en actief meedenken met wat de volgende stappen gaan zijn. Met onze digitale tools vergroot u de impact van het LIVE moment. Onze stretch-methode is hier bij uitstek geschikt voor. We creëren voor, tijdens en na de meeting meerdere contactmomenten met de betrokkenen. Voor impact zorgen, daar doen we bij goMICE alles voor!

Een kick-off meeting laten organiseren doet u met goMICE. Wij hebben het specialisme, de ervaring, het netwerk én het enthousiasme om uw wensen te vertalen naar een evenement waarbij impact en betrokkenheid een garantie is!

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Landing
Landing

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Landing
Landing

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Landing
Landing
Landing

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Landing

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.