Een jubileumreis organiseren?

Viert u binnenkort een jubileum? Overweeg dan een jubileumreis te laten organiseren! Wij van goMICE helpen u om van deze feestelijke aangelegenheid een onvergetelijke ervaring te maken voor iedereen!

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Incentive-reizen-jubileumreis

Jubileumreis laten organiseren

Een jubileumreis als ultieme beloning

Steeds meer bedrijven organiseren een jubileumreis om naast het vieren van een jubileum tegelijkertijd het personeel te belonen. Samen ontspannen genieten van behaalde successen én vooruitkijken naar een mooie, gezamenlijke toekomst. Een jubileumreis is een ervaring die iedereen binnen uw bedrijf nog lang zal bijblijven.

Bij goMICE organiseren wij al jaren achtereen maatwerk jubileumreizen voor bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren. Veel organisaties kiezen voor deze reisvariant, omdat ze dit gedenkwaardige moment samen met de mensen die successen mogelijk hebben gemaakt willen vieren. Het is een eenmalige gebeurtenis, dus u wilt dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Bij het organiseren van een dergelijke reis komt veel kijken.

We brengen om te beginnen uw wensen en doelstellingen in kaart. Als onderdeel van Uniglobe Travel beschikken wij over een sterk internationaal netwerk, waarbij de meest uiteenlopende bestemmingen in onze portefeuille terug te vinden zijn. Bovendien zijn we op nagenoeg iedere bestemming ook lokaal vertegenwoordigd. We verzorgen dus niet alleen de reis en accommodatie; ook het ontwikkelen van een verassend, prikkelend en vooral uniek programma regelen wij graag voor u.

Om de jubileumreis zoveel mogelijk bij de mensen tot leven te brengen maken wij gebruik van onze Stretch-methode. Hiermee “verlengen” wij als het waren het daadwerkelijke moment van de reis, dus al ver van tevoren te beginnen met informeren, inspireren en enthousiasmeren. Met onze handige digitale tools bent u ervan verzekerd dat er altijd wel iets gebeurt, waardoor de jubileumreis een gebeurtenis wordt waar men naartoe leeft, optimaal van geniet en vervolgens nog lang van zal nagenieten.

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Ervaringen van anderen

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.