Header
Header

Een training laten organiseren?

Een training laten organiseren geeft uw werknemers handvatten om efficiënter te werken. Heeft u projecten waar vaak meer tijd in gaat zitten dan van tevoren begroot is? Dan kan een training uw mensen helpen beter met de gegeven tijd om te gaan. Bij goMICE organiseren wij trainingen die garant staan voor resultaat.

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Meetings-trainingen

Training laten organiseren

Maximaal resultaat en een frisse nieuwe blik!

Het wordt steeds gebruikelijker dat bedrijven trainingen organiseren om de toegevoegde waarde van hun medewerkers te vergroten. Veel bedrijven zitten echter niet te wachten om alle bijkomstigheden rondom deze trainingen te regelen. Bij goMICE zit het organiseren in ons bloed, ook voor het in goede banen leiden van een maatwerk training is voor ons geen probleem!

Trainingen met Impact

Met het organiseren van een training laten wij niets aan het toeval over. We regelen een bijzondere en inspirerende locatie, verzorgen de catering en indien gewenst een overnachting, zorgen voor personeel om te ondersteunen met de techniek en zien erop toe dat er voldoende materiaal op locatie aanwezig is.

Maximaal effect

Wilt u een training eens helemaal anders insteken om uw medewerkers te stimuleren, verrassen of met elkaar te verbinden? Ook hierin denken wij met u mee, o.a. door de inzet van onze Stretch-methode zorgen wij ervoor dat uw training een event is waar nog lang over gesproken wordt.

Gemakkelijk en succesvol

Als u een training organiseert, dan wilt u dat de deelnemers zich comfortabel voelen en maximaal resultaat behalen. Bij goMICE snappen we dit, succes en een frisse nieuwe blik voor uw medewerkers gegarandeerd!

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Landing
Landing

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Landing
Landing

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Landing
Landing
Landing

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Landing

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.