Header
Header

Relatie event organiseren?

Wilt u een relatie event laten organiseren, om bestaande relaties te verstevigen of juist om nieuwe relaties aan te gaan? Wellicht beide? In de huidige, steeds verder digitaliserende maatschappij, zijn sterke relaties belangrijker dan ooit. Bij goMICE organiseren we relatie events die zorgen voor impact en betrokkenheid, zowel live als hybride.

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Relatie event

Relatie event organiseren

Organiseer een relatie event om relaties te verdiepen en aan te gaan!

Een LIVE  relatie event laten organiseren zorgt ervoor dat u uw relaties verstevigt en verder uitdiept. Het is een perfecte mix van entertainment en inhoud, waarbij u nieuwe ideeën aandraagt, ontwikkelingen als exclusive deelt met de aanwezigen, of ze gewoon de aandacht geeft die ze verdienen!

Bij goMICE zijn we onderdeel van een internationaal netwerk, vertegenwoordigd door ruim 700 kantoren in 60 landen. Hierdoor heeft u bij ons meer dan voldoende keuze uit de meest unieke locaties en bijzondere settings. Een unieke combinatie van deze twee is belangrijk voor de sfeer en draagt zonder twijfel bij aan het succes van uw relatie event.

Natuurlijk is er meer dan alleen de locatie en de setting. Catering, een afwisselend en interactief programma, voldoende personeel om uw relaties de persoonlijke aandacht te geven die ze verdienen, het zijn allemaal onmisbare ingrediënten voor een geslaagd relatie event.

Om uw relatie event zo goed mogelijk te organiseren, inventariseren we uw doel, wensen en ideeën. Wanneer we alles in kaart hebben gebracht, ontwerpen wij een thematisch en maatwerk concept. Eerdergenoemde zaken als locatie, catering en een afwisselend programma worden hier natuurlijk in meegenomen. Maar wat dacht u van geschenken? Bijzondere presentjes, die uw relaties herinneren aan een geweldige ervaring, compleet gepersonaliseerd met uw bedrijfsnaam en/of logo. Bij goMICE is het allemaal mogelijk!

Hoe zou u het vinden om uw relaties niet alleen tijdens uw LIVE relatie event te inspireren, enthousiasmeren en activeren? Wat als wij u vertellen dat wij dit al ver van tevoren en ook na het event kunnen realiseren. Met onze stretch-methode vergroten we de impact door meerdere contactmomenten voor, tijdens en na uw relatie event in te zetten. Denk aan handige informatie over uw bedrijf, updates maar zeker ook de sfeerimpressies om mensen na te laten genieten. U kiest er zelf voor hoe u dit inricht: volledig digitaal, live of met een op maat gemaakte mix! Een relatie event laten organiseren doet u met goMICE. Wij hebben het specialisme, de ervaring, het netwerk én het enthousiasme om uw wensen te vertalen naar een onvergetelijk evenement!

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Landing
Landing

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Landing
Landing

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Landing
Landing
Landing

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Landing

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.