Bestuursreis organiseren?

Wanneer je een bestuursreis laat organiseren, dan zoek je iets bijzonders. Logisch, een bestuursreis kan verschillende doeleinden hebben: bijvoorbeeld een studiereis om nieuwe markten te ontdekken. Of het jaar gezamenlijk afsluiten met een reis waarbij tevens een vergadering op het programma staat. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je de bestuursleden wilt bedanken voor de tomeloze inzet de afgelopen tijd. Welk doel de reis ook dient, bij goMICE maken we er iets bijzonders van!

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Bestuursreis laten organiseren

Een bestuursreis laten organiseren door goMICE

Een bestuursreis organiseren bied je tal van mogelijkheden. Als bestuur kun je nieuwe landen en markten ontdekken, plannen maken en gelijk bespreken in een unieke setting. Misschien wil je ze wel gewoon bedanken voor de inzet. Hoe de reis ook verder aangekleed wordt, vast staat dat je de mensen een bijzondere ervaring geeft waardoor de binding met jouw bedrijf verder versterkt wordt.

Maatwerk organisatie

Bij goMICE word je ondersteund door een team met bijna 400 jaar ervaring op het gebied van bestuursreizen. Hiermee ben je verzekerd van creatieve input, die met veel enthousiasme wordt ingezet om een speciaal maatwerk traject neer te zetten.

Maximale impact

Een bestuursreis moet natuurlijk een bijzondere ervaring worden. Bij goMICE zetten we onze Stretch-methode in om de mensen al ver voor de daadwerkelijke reis in de juiste stemming te brengen. Natuurlijk weegt ook de locatie mee bij de algehele beleving van een incentive reis. Als onderdeel van Uniglobe Travel beschikken we over een sterk internationaal netwerk van ruim 700 kantoren in 60 landen. De beste en meest bijzondere bestemmingen, unieke settings en een maatwerk programma, alle ingrediënten zijn aanwezig om van jouw bestuursreis een succes te maken.

Ben je overtuigd?

Als je een bestuursreis wilt organiseren, dan bent je bij goMICE aan het juiste adres. We hebben de kennis, het netwerk, de tools en vooral het enthousiasme en de expertise om er een onvergetelijke ervaring van te maken!

Hoe wij jullie incentive “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar je het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om jouw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo ben je continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor je meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of jouw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij jouw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij jouw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om jouw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen je om doelen helder te krijgen en jouw boodschap duidelijk te verwoorden om jouw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom jouw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom jouw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met je mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we je meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we je meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.