Personeelsfeest organiseren?

Wilt u een onvergetelijk personeelsfeest laten organiseren? Natuurlijk wilt u dat! Een personeelsfeest vergroot de verbinding tussen uw medewerkers onderling maar ook met uw bedrijf. Het zorgt voor nieuwe energie, betere teamprestaties en heeft een positieve invloed op uw bedrijf op de lange termijn!

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Personeelsfeest laten organiseren

Personeelsfeest organiseren

Memorabel personeelsfeest laten organiseren? goMICE!

Details maken een goed personeelsfeest fantastisch. Laat het nou net de details zijn waar we bij goMICE zelf heel enthousiast van worden! We weten als geen ander dat een personeelsfeest organiseren draait om een gezonde balans tussen verrassen en ontspannen. Gewoon collega’s, die elkaar in een ontspannen en informele sfeer beter leren kennen

Een personeelsfeest organiseren doen we bij goMICE in een unieke setting. Dat is belangrijk, want standaard is niet goed genoeg voor u en uw team. Wij hebben een uitgebreide portefeuille, zowel in binnen- als buitenland met de meest bijzondere locaties. Overnachtingen regelen we desgewenst ook, zodat uw mensen echt even weg zijn uit de dagelijkse omgeving en optimaal kunnen genieten.

Om uw personeelsfeest zo goed mogelijk te organiseren beginnen we met een intake, waarin we uw doel, wensen en ideeën inventariseren. Aan de hand van onze kennismaking creëren wij een origineel concept wat gecombineerd wordt met de unieke settings van de locatie. We zorgen voor maximale betrokkenheid door een programma samen te stellen waar voor iedereen iets in zit. Wij vinden dat iedereen die bij uw personeelsfeest aanwezig is, er met een glimlach aan terug moet denken!

Wat dacht u hiervan: u begint enige tijd voor het feest zelf al met uw collega’s nieuwsgierig te maken naar wat er allemaal gaat gebeuren. Subtiele hints, of juist meer details prijsgeven? Met onze digitale tools komen uw mensen snel in de juiste stemming. Onder andere door onze stretch-methode creëren we voor, tijdens en na het personeelsfeest meerdere contactmomenten voor uw personeel. Natuurlijk mogen de sfeerimpressies niet ontbreken, nagenieten is minstens zo belangrijk. Bij ons kiest u er zelf voor hoe u dit aan wilt kleden: volledig digitaal, offline, live of een mix – het is letterlijk uw feestje (en dat van uw medewerkers natuurlijk)!

Een onvergetelijk personeelsfeest laten organiseren doet u met goMICE. Wij hebben het specialisme, de ervaring én het enthousiasme om het verschil te maken tussen een goed en een fantastisch feest!

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.