Header
Header

Gala event organiseren?

Wilt u echt eens flink uitpakken? Overweeg dan om een gala event te laten organiseren! Een gala event is een bijzonder krachtig middel om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Mensen praten erover, kijken ernaar uit en met de aandacht voor details zoals alleen goMICE dit kan, zorgt u voor een onvergetelijke ervaring!

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Gala events van goMICE

Gala event organiseren

Pak het groots aan: organiseer een gala event!

Een gala event laten organiseren waaraan werkelijk alles klopt, lukt alleen wanneer u van A tot Z over alles nadenkt. De schoonheid zit hem in de details, de gasten echt in de watten leggen en ze een ervaring bezorgen die op het gezicht van iedere aanwezige een glimlach tovert!

Met ons internationale netwerk is het mogelijk om uw gala event in zowel binnen- als buitenland te organiseren. Met ruim 700 kantoren in 60 landen, kennen wij alle bijzondere settings en hun mogelijkheden. Een sfeer die perfect aansluit op wat u voor ogen heeft is heel belangrijk, een locatie omtoveren om meer impact te creëren met een fantastische ambiance? We regelen het graag.

Ook rondom uw gala event, is het belangrijk dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Dat gaat verder dan zorgen voor voldoende parkeergelegenheid. Vakbekwaam personeel om uw gasten de avond van hun leven te bezorgen, catering door de beste chefs die alleen met de meest verse ingrediënten alles op locatie bereiden. En wat te denken van entertainment? Wij helpen u de juiste act te vinden om precies genoeg leven in de brouwerij te brengen – en dat mag best een beetje “over the top” zijn!

Uw event plannen begint bij goMICE met een intake, waarin we uw doel, wensen en ideeën inventariseren. Door al deze facetten in kaart te brengen, ontwerpen wij een maatwerk concept, kiezen we desgewenst een thema om de gasten in geheel eigen stijl te prikkelen met een stijlvolle aankleding.

Met onze digitale tools brengt u uw gala event pas echt tot leven! Onder andere door onze stretch-methode creëren we voor, tijdens en na het event meerdere contactmomenten met uw gasten. Denk aan bijzondere uitnodigingen, updates, praktische informatie maar zeker ook de sfeerimpressies om mensen na te laten genieten! Over uw gala event tot leven brengen gesproken, bij een gala hoort natuurlijk een mooie, stijlvolle uitnodiging of een save the date.  

Een gala event laten organiseren doet u met goMICE. Wij hebben het specialisme, de ervaring én het enthousiasme om uw wensen te vertalen naar een onvergetelijke avond!

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Landing
Landing

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Landing
Landing

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Landing
Landing
Landing

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Landing

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.