Header
Header

Next-level bedrijfsuitjes!

Een bedrijfsuitje organiseren dat net even anders is dan een avondje naar het casino? Bij goMICE gaan we graag nog verder, met unieke bedrijfsuitjes inclusief overnachtingen en unieke op maat gemaakte programma’s.

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Incentive-reizen-bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje laten organiseren

Een fantastisch bedrijfsuitje zit hem in de details

We weten bij goMICE als geen ander dat details het verschil zijn tussen een leuk en een fantastisch bedrijfsuitje. En details, daar is ons creatieve en enthousiaste team best goed in. Een bedrijfsuitje moet vooral leuk en ontspannend zijn, gezellig met collega’s in een ongedwongen sfeer een leuke tijd hebben.

Meer dan een avondje weg

Met een bedrijfsuitje met overnachting bieden we meer dan een standaard avondje weg. Logisch ook, het is een evenement dat vaak één keer per jaar plaatsvindt en mensen kijken ernaar uit, dat wilt u goed en groots aanpakken. Wij stellen verrassende en interactieve programma’s samen naar aanleiding van uw wensen en regelen bovendien alles om het personeelsuitje heen. Van catering tot overnachting, uw wensen vertalen wij naar een feest waar mensen met plezier aan terug zullen denken.

Bedrijfsuitjes met impact

Als u een bedrijfsuitje inclusief overnachting wilt laten organiseren, waarbij collega’s in een andere omgeving en sfeer op een natuurlijke manier bij elkaar komen, dan zit u bij ons goed. Wij zorgen ervoor dat u na afloop direct de vraag krijgt wanneer het volgende bedrijfsuitje plaatsvindt!

Grenzeloze belevingen

Liever een bedrijfsuitje in een volledige omgeving organiseren? Dat kan! Kies voor een toffe digitale teambuilding activiteit, live entertainment, een borrelmoment of een echte bedrijfsshow. 

Stretch je bedrijfsuitje

Heeft u meerdere organisatiedoelen of een boodschap die u wilt overbrengen? Door vroegtijdig te beginnen met communiceren, enthousiasmeren en activeren haalt u nóg meer uit uw LIVE-moment. Wij werken desgewenst een maatwerk concept en traject voor u uit, wat ervoor zorgt dat de voorpret vroeg begint en het plezier en onderlinge verbondenheid nog lang zullen nagonzen.

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Landing
Landing

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Landing
Landing

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Landing
Landing
Landing

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Landing

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.