Header
Header

goMICE Activatie app

U wilt uw salesteam of wederverkopers belonen voor hun uitmuntende verkoopresultaat of uw interne organisatie voor hun harde werk gedurende het afgelopen jaar? Een bijzondere en tot in de puntjes georganiseerde incentive reis of event is dan natuurlijk een perfecte beloning! U wilt uw teams of relaties op weg naar dit LIVE moment het liefst blijven stimuleren en informeren. Maar hoe kunt u dit actief inzetten zonder dat dit ten koste gaat van uw eigen tijd? Bij goMICE hebben we hier een unieke tool voor ontwikkeld. De goMICE activatie app.

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Concepts-Activatie-App

goMICE Activatie app

Digitaal activeren, informeren en enthousiasmeren

De goMICE activatie app zorgt ervoor dat deelnemers gedurende een langere periode geprikkeld worden met updates over hun salestarget of informatie over de eindbeloning. Met deze slimme en unieke app stimuleren we competitie en verbinden we de deelnemers langdurig met uw organisatie. Kennis over nieuw product of dienst over de brug brengen? Gaan wij regelen! De betrokkenheid tussen afdelingen of business units stimuleren? Geen probleem! Wat uw doelstelling ook is, de goMICE activatie app ondersteunt in het behalen van een optimaal resultaat.

goMICE adviseert en assisteert u in het opzetten van een maatwerk activatietraject en richt de goMICE activatie app in naar uw wensen en in uw huisstijl. Onze slimme targetmeter geeft deelnemers direct inzicht in hun voortgang binnen bijvoorbeeld hun salestarget. Het doorlopen van levels met vragen zorgt dat de onderlinge competitie nog meer wordt aangejaagd. Wie staat deze week op nummer 1? Het toevoegen van video’s en afbeeldingen zorgt voor nog meer dynamiek! Wij nemen alle productiewerk voor u uit handen en zijn uw sparringpartner gedurende het gehele traject.

De activatieapp kan ook worden ingezet naast onze andere digitale tools die ondersteunen in het stretchen van uw LIVE moment. goMICE zorgt dat uw merk of organisatie gedurende langere tijd top of mind is. De beloningsreis of het event wordt de kers op de taart waarmee uw teams of relaties voelen hoeveel waardering u heeft voor hun geleverde prestaties!

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Landing
Landing

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Landing
Landing

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Landing
Landing
Landing

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Landing

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.