Header
Header

Award uitreiking organiseren?

Wanneer u een award show organiseert, dan zorgt dit voor de nodige opwinding bij de mensen in uw organisatie. Het wordt al snel het gesprek van de dag. Wie zou er gaan winnen? Wat staat er verder nog op het programma? Wie doet de presentatie? Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid voor uw medewerkers om elkaar in een informele setting te ontmoeten (live of hybride)!

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Events

Award uitreiking organiseren

Een award show organiseren voor uw medewerkers!

Wanneer u een award uitreiking laat organiseren, dan draait het niet alleen om het presenteren van de prijs of prijzen. Het event is een complete beleving waarbij de aanwezigen continu verrast worden. Bovendien kunt u de ervaring nog onvergetelijker maken door een compleet programma rondom de uitreiking zelf te organiseren. Deze events vinden we bij goMICE fantastisch – en dat is met een reden!

Dankzij ons sterke en uitgebreide internationale netwerk is het mogelijk om uw award show in zowel binnen- als buitenland te organiseren. Met ruim 700 kantoren in 60 landen, kennen wij alle bijzondere settings en hun mogelijkheden. Heeft u grotere plannen en wilt u naast de eventlocatie nog een workshop organiseren voor de aanwezigen? Of geeft u de voorkeur aan een hybride award uitreiking? Geen probleem! Waar u uw award uitreiking ook wilt organiseren – wij kennen de weg en hebben de connecties.  

Natuurlijk is de locatie en de aankleding hiervan belangrijk, maar er komt zoveel meer bij kijken om van uw award show een succes te maken. Bij goMICE verzorgen we werkelijk alles tot in de puntjes. Catering, topentertainment, het regelen van een onafhankelijke jury bestaande uit vak journalisten en andere iconen binnen uw branche… tijdens een award show mag het allemaal best een beetje “over the top” zijn – als de gasten maar continu op het puntje van hun stoel zitten!

Als we bij goMICE zeggen dat we alles van A tot Z regelen, dan bedoelen we ook écht alles. We beginnen altijd met een intakegesprek, waarbij we uw doel, wensen en ideeën inventariseren. Door al deze facetten uitgebreid in kaart te brengen, ontwerpen wij een maatwerk concept, waarin we alle elementen meenemen om van uw award show een onvergetelijk evenement te maken.  

Maar we gaan nóg verder! Met onze digitale tools brengen we uw award uitreiking pas echt tot leven! Onder andere door onze stretch-methode creëren we voor, tijdens en na het event meerdere contactmomenten met de genodigden. Denk aan bijzondere uitnodigingen, updates over de nominaties, teasers over het programma, praktische informatie maar zeker ook de sfeerimpressies om mensen na te laten genieten! Geheel digitaal is mogelijk, maar uiteraard zijn wij minstens zo bedreven in het offline creëren van deze touch moments, Wat uw idee ook is, wij hebben de tools in huis om uw event tot leven te brengen!

Een live of hybride award show organiseren doet u met goMICE. Wij hebben het specialisme, de connecties, de ervaring én het enthousiasme om uw wensen te vertalen naar een onvergetelijke ervaring!

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Landing
Landing

Vriendelijke en gedreven mensen

" Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast. "

Landing
Landing

Persoonlijke service & gedrevenheid!

" goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend. "

Landing
Landing
Landing

Top en tot ieders tevredenheid

" Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden. "

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Landing

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.