Return on Investment

Een meeting, incentive reis of evenement ontwikkelen neemt tijd en budget in beslag en ook uw organisatie ziet graag resultaat van een geïnvesteerd bedrag. Logisch! Daarom helpen wij u met het meten van uw return on investment bij de organisatie van uw LIVE moment!

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Concepts-ROI

Return on Investment

Een effectieve meeting, reis of event mét ROI

Uw meeting, incentive reis of evenement is een effectief medium om uw doelen mee te bereiken! Het start door goed uw doelstelling, doelgroep, wensen en uitgangspunten in kaart te brengen. Maar ook met de vraag welke gedragsverandering u teweeg wilt brengen. Meer verkopen? Hogere klanttevredenheid? Medewerkers die de merkbelofte perfect over de bühne kunnen brengen? goMICE gaat op zoek naar de sweet spot van uw doelgroep om een effectief traject neer te zetten.

goMICE brengt samen met u de huidige en gewenste situatie in kaart. Wij doen geen aannames maar willen uw doelgroep eerst beter leren kennen. We stellen uitdagende vragen en doen achtergrondonderzoek. Zo zetten wij een effectief traject voor u neer.

Wij geloven in de mix van foffline- en live-communicatie om te zorgen dat iedereen op een andere manier geprikkeld en bereikt wordt. goMICE stretcht uw LIVE moment en creëert een tijdspad met meerdere touch moments die helpen de gedragsverandering teweeg te brengen. Wij activeren, enthousiasmeren, inspireren, informeren en verbinden naar hartenlust en meten op het eind of uw doelen zijn bereikt! Zo zorgen we voor een LIVE moment met impact en resultaat!

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.