Header
Header

Voor een groep tickets boeken?

GoMICE verzorgt de vliegtickets van jou en jouw medereizigers. Da’s makkelijk. Want jouw organisatie wordt niet belast met de tijdrovende rompslomp van het boeken van de tickets, het verwerken van eventuele wijzigingen en het opvoeren van de gegevens van alle reizigers. Daar zorgen wij voor. Daarnaast heb je direct een vast aanspreekpunt. Zo kun je je richten op het het leukste onderdeel van de reis, de inhoud.

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we jouw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Incentive-reizen-groepsvliegtickets

Vliegtickets voor groepen

Kosten en tijd besparen met onze expertise

Laat ons jouw groepsvliegtickets boeken. Daarmee nemen we tijdrovend gedoe uit handen. GoMICE is namelijk gespecialiseerd in groepsreizen. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk wereldwijd boeken wij groepstickets altijd tegen de juiste en vaak zeer gunstige condities, ongeacht het aantal deelnemers. Uiteraard doen we meer dan alleen het boeken.

Inhouse kennis en tools

Hoe groot de groep ook is, wij garanderen een feilloze organisatie en coördinatie van het gehele proces. goMICE heeft een IATA licentie en alle medewerkers hebben een business travel achtergrond. Ze weten als geen ander weg in de complexe wereld van ticketing, wijzigingen en annuleringen.

Optimale groepsreiservaring

goMICE excelleert in het leveren van meerwaarde aan groepsreizen. We bieden onze diensten aan alle bedrijven en instellingen, ongeacht de sector. Voor studentenverenigingen of studentengroepen kunnen we ook het verschil maken, op voorwaarde dat het verzoek opleidingsgerelateerd is en de betaling via het opleidingsinstituut wordt gedaan.

Ben je overtuigd?

Voor al jouw zakelijk aanvragen boven de 10 personen neem dan contact met ons op. Je kunt ook direct mailen naar hello@gomice.nl of bellen naar 088 20 23 040. We adviseren je dan graag over de mogelijkheden met betrekking tot jullie aanvraag.

Hoe wij jouw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar je het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om jullie doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo ben je continu relevant bij jouw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor je meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Landing
Landing

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Landing
Landing

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Landing
Landing
Landing

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Landing

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.