Header
Header

Een handelsmissie organiseren?

goMICE is al jaren dé specialist voor het laten organiseren van jouw handelsmissie. Als je gaat voor een zakelijke reis met impact, dan is een handelsmissie hier de perfecte oplossing voor. 

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we jouw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Incentive-reizen-handelsmissie

Handelsmissie laten organiseren

Kansen zien, partners ontmoeten? Organiseer een handelsmissie!

Een handelsmissie is een zakelijke reis naar het buitenland waarbij je kansen ontdekt, onderzoekt en mogelijke zakenpartners ontmoet. Wanneer je de moeite neemt om af te reizen naar een land om uzelf onder te dompelen in de lokale gebruiken, dan opent dit deuren die normaal gesproken gesloten blijven.

Handelsmissie zonder zorgen

Wanneer je besluit een handelsmissie te laten organiseren, dan ben je zelf met jouw gedachten al bezig met de kansen die je wilt exploiteren, de potentiële partners die je wilt ontmoeten en waar je verder allemaal rekening mee moet houden. Geen probleem! Wij regelen de rest.

Maatwerk organisatie

Allereerst brengen wij uw wensen en natuurlijk ook uw doelen in beeld. Door ons sterke internationale netwerk, hebben wij niet alleen de “tools” om de reis zelf te organiseren, wij kunnen u ook lokaal de weg wijzen. Een meeting opzetten op een inspirerende locatie in land van bestemming? Regelen we! Een lunch bij een exclusief restaurant waar de locals zelf nog niet eens weet van hebben? Wij hebben de connecties om dit mogelijk te maken.

Digitale tools

Door middel van onze digitale tools heeft u altijd overzicht en controle over het verloop van uw reis. Eenvoudig alle deelnemers op de hoogte houden, wijzigingen doorvoeren en door communiceren, het is allemaal geen probleem. Mocht u het toch te druk hebben, dan zijn wij er nog om u ook tijdens uw reis te ondersteunen.

Interesse?

Bent u benieuwd naar wat een handelsmissie u en uw bedrijf op kan leveren? Neem contact met ons op, wij bespreken de mogelijkheden graag zodat u straks meer dan voldoende zakelijke kansen heeft om te verzilveren!

Hoe wij jouw incentive “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar je het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om jullie doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo ben je continu relevant bij jouw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor je meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Landing
Landing

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Landing
Landing

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Landing
Landing
Landing

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Landing

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.